Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno XBox'a360.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pytanie kieruję do osób, które posiadają bądź interesują się tym tematem(XBOX).

Zamierzam kupić XBoX'a wypatrzyłem już aukcję:

http://allegro.pl/xb...2260202138.html

Zależy mi na:

- konsoli XBOX 360.

- 2 pady.

- przeróbka LT 3.0.

- KINECT.

Pytanie jest następujące: Czy za taką cenę opłaca się to kupic? :)

Jakieś porady? ^.^

Pozdrawiam,

Yoooj

Opublikowano

Cena nie jest zła i fajnie że chcesz kupić xboxa ;D jednak polecałbym ci kupić xboxa z dyskiem.

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Ponieważ możesz zapisać sobie wszystkie gry na dysku konsoli. A 4GB po jakimś czasie to będzie za mało na same save-y. W przypadku piratów uruchamiasz gry z dysku i nie katujesz za każdym razem napędu.

Jeśli przyjdzie mi jeszcze coś na myśl to dam edita.

Opublikowano

Opłaca się nawet sam xbox360 z przeróbką i Grami kosztuje 700-900zł a Kinect oko 400zł więc widzisz sam . Ja raz widziałem w media expert full za 800zł xD

Opublikowano

Cena nie jest zła tylko powiedz dlaczego musi być LT 3.0? Ja się zdecydowałem na zrobienie RGH i muszę przyznać, że świetna sprawa. Można podpiąć dysk zewnętrzny do 2TB, gier nie trzeba wypalać na płyty tylko przerobiony obraz wrzucić na dysk, jest możliwość odtwarzania dvix i xvid, i nawet zauważyłem, że napęd nie wysila się przy odczytywaniu gier z płyt (działa tak jakby były one zainstalowane na dysku). Dlatego moim zdaniem lepiej kupić nie przerobionego Xboxa i zainwestować 200zł raz a porządnie. W przypadku Slima za każde wgranie LT trzeba liczyć ok. 100zł. Ale zrób jak uważasz. I jeżeli chcesz z LT to proponuję większy dysk jak przedmówcy :)

darkness3.png

Opublikowano

Cena całkiem całkiem opłaca.

Ps. Nie musisz mieć od razu dysko możesz na początek pendrive podłączyć i skonfigurować jako pamięć masową albo dokupić ( potem )

Opublikowano

Nie no sam dopiero się doczytałem u mowie znowu sprawa zarąbista z Kupnem tego xbox-a a z tym FLASH LT+3.0 to w sumie nic nie trzeba zmieniać o tak napiszę .

jak byś chciał jeszcze dam ci na PW pare numerów do przeróbki konsoli na nowego dasha jeden znajomy bierze 60-70zł więc jak chcesz to pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...