Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Przygody z League of Legends #1 part 1/2

DarkFacePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DarkFace: Siemka zapraszam was na nową serie Przygody z League of legends prosze 1 odcinek part 1/2 Prosze nie hejtowac za glos.Film w jakosci hd.Lapki w gore i subowanie oraz mile komentazre motywuja mnie do pracy .Piszcie w komentarzu jakie chcecie inne gry ;)Jezeli sie nie podobalo napisszcie w komentarzu bo lapka w dol mnie zniecheca . Miłego oglądania życzą darkfacepl i inni.Niedługo part 2 a w drugim odcinku bedę grał inną klasą ;) LINK:

http://www.youtube.com/watch?v=M_IMNWF7yD4&feature=plcp&context=C4c2b1bdVDvjVQa1PpcFPshmGWOjGPM9JrD5NePAQ4ACJP_cdUhBY%3D

Opublikowano

Super, filmiki po 15 minut, trochę lamicie, teksty "chodźmy wszyscy na DÓŁ", z takim głosem możesz sobie to odpuścić. Po cholere mamy Cię oglądać jak z Twojej gry nic się nie nauczymy ? Pozdro&Poćwicz

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

ile ty masz lat? taki glos maja 6/7 letnie dzieci :D nie ma sensu robic lets play z gier moba ewentualnie poradniki chyba ze jestes bardzo dobrym graczem. nie licz na slawe :P

Opublikowano

Mam 12 lat dla twojej ciekawosci i chce cos osiagnac na yt ale jka bedziecie za glos nie za film oceniac to lepiej nic nie pisac nic nie dawac wyjsc i tyle niepodoba sie to nie ja nagrywam dla przyjemnosci a nie slyszec 10 letnie dziecki zal ale glupi film itp. Pozdro

Opublikowano

Teraz jest taki "Bum" na LoL'a jak było z Minecraftem.

Przez to, że Gimperr robi dobre, ogarnięte filmy z LoL'a, to teraz właśnie takie coś ty chcesz zrobić.

To samo było CTSG -> Dzieciaczki robiące MC z myślą o 100k widzach.

----

No cóż. Szumy mikrofonu i głos

;) Czyli wiesz, że nie masz szans na wybicie się. Lepiej pograj sobie na większej ilości FPS, niż masz nagrywać i być hejtowany.

he?

Opublikowano

Teraz jest taki "Bum" na LoL'a jak było z Minecraftem.

Przez to, że Gimperr robi dobre, ogarnięte filmy z LoL'a, to teraz właśnie takie coś ty chcesz zrobić.

Gimperr? Aha, jego umiejętności nie wyróżniają się na tle innych graczy, nawet polskich.

Nic tu typie nie osiągniesz bez mutacji i dobrej znajomości gry, więc sobie odpuść.

@up

ZNALAZŁ SIĘ TEN DOROSŁY, HEHE.

@down2

Nie, wcale.

ogarnięte filmy z LoL'a,

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Gimperr? Aha, jego umiejętności nie wyróżniają się na tle innych graczy, nawet polskich.

Nic tu typie nie osiągniesz bez mutacji i dobrej znajomości gry, więc sobie odpuść.

@up

ZNALAZŁ SIĘ TEN DOROSŁY, HEHE.

Hah. Nie napisałem, że Gimperr jest ogarem. Ale jest dobry Let's Playerowcem. Filmiki w dobrej jakości, dobry mikrofon etc. Czyli ogarnia sprawy Video. I o to mi chodziło ;)

he?

Opublikowano

Słabe spróbuj może za 2-3 lata nie chodzi tyle o głoś co o umiejętności i ogólnie jakość filmu.Poczekaj na mutacje, potrenuj trochę.Po co ktoś ma to oglądać oglądając własną grę nauczy się o wiele więcej.Nie grasz na takim poziomie żebyś takie filmy nagrywał zostaw to lepszym i bardziej profesionalnym graczom.To ,że kiedyś zrobiłeś jakieś wysokie statystyki nie znaczy ,że twoje umiejętności są tak wysokie byś uczył innych.

Opublikowano

Moja ocena 3/10

Jeśli dobrze słysze do nieżle spamujesz myszke. Potrenuj trochę i nagrywaj . Głos jak głos ale można przywyknąć.

Opublikowano

nie przyjmujesz krytyki ze usuwasz posty?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Mam 12 lat dla twojej ciekawosci i chce cos osiagnac na yt ale jka bedziecie za glos nie za film oceniac to lepiej nic nie pisac nic nie dawac wyjsc i tyle niepodoba sie to nie ja nagrywam dla przyjemnosci a nie slyszec 10 letnie dziecki zal ale glupi film itp. Pozdro

Nagrywając nie mając zielonego pojęcia o grze z głosem 5 letniego dziecka, jedyne co osiągniesz, to kompromitacja. Chcesz być królem żenady? idziesz dobrym tropem.

mjut.png
Opublikowano

Mam 12 lat dla twojej ciekawosci i chce cos osiagnac na yt ale jka bedziecie za glos nie za

film

oceniac to lepiej nic nie pisac nic nie dawac wyjsc i tyle niepodoba sie to nie ja nagrywam dla przyjemnosci a nie slyszec 10 letnie dziecki zal ale glupi

film

itp. Pozdro

Nikt nie lubi słuchać czyjegoś głosu przed mutacją, jest on że tak powiem wkurwiający... Do tego w tej grze macie blade pojęcie o niektórych rzeczach... Pograj trochę w tą grę i po mutacji nagrywaj

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...