Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam

lukasz314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuję hacka na zombie 1 hit killer najlepiej wiem że są bo koleś miał więc prosze o uodostępienie

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Nie znalazłem żadnego hacka na Zombie Mode

B)

Opublikowano

więc proszę o poszukanie daje like

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

widać chyba przeszkadzam na forum tak inni tobie nie przeszkadzają szukałem wszedzie więcc pisze nowy temat ale jak tobie coś nie pasuje to skasuje konto myślę że nie jestem tutaj potrzebny a stworzyłem kilka hacków do rożnych gier ale widać ze przeszkadzam.Myślę że za przeproszeniem jakiś dzieciak pisze ale jak chcesz ja nie musze mieć hacków więc proszę o zamknięcie tematu.A i jeszcze 1 jeżeli tobie przeszkadzam to nie dam like widzę że masz problem myślałem ze będe lubiany na mpc forum ale widać ze już kilka tematów napisałem i mnie wyzywali od różnych tam.I tak wogóle to po co to pisze szkoda słów na takiego "dzieciaka" i przepraszam że tak się wyrażę ale nie mam jak brak mi słów pomogłem wielu graczom a więc ŻEGNAM!!

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

To forum nie służy do użalania się nad sobą tylko jak sama nazwa mówi do wrzucania i pobierania haków (nie tylko).

Liberoo, jeżeli napisałem mu, że nie ma to nie ma i nie musisz wprowadzać tutaj zbędnych komentarzy.

lukasz314 wcale tutaj nikomu nie przeszkadzasz. Na forum każdy może się wypowiadać i wyrażać swoją opinię w sposób nieobraźliwy dla innych.

Podsumowując nie chciałbym, żeby były tutaj jakieś spory. Jeżeli będą jakieś nowe haki to ktoś je wrzuci na forum, nie ma co panikować.

^_^

Opublikowano

ale widać przeszkadzam Libeero i sie nie użalam nad sobą

DAJ LIKE !

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Najpierw pomyśl a później pisz ...

Jeżeli każdy by chciał odejść tylko z tego powodu, że komuś przeszkadza to na forum nie byłoby wcale aktywnych użytkowników.

Ja też może przeszkadzam paru osobom albo mi parę osób przeszkadza to mam się nad sobą użalać ?

Nie pisz tylko, że się nad sobą nie użalasz bo to robisz.

Tyle co miałem Ci do powiedzenia

Opublikowano

ahh.... zrozumcie w końcu że niektórzy mają vip hacka ,który jest aktualizowany co 5 h

i tam są wszystkie opcje ...

a public one hit killer wyjdzie 1,2 tygodnie po patchu

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...