Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Spolszczenie

Kucia95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem z BO. Kupiłem go oj dawno dawno temu za 60 dych na allegro. Ruski klucz na steam.

Od dobrych paru dni próbuję znaleźć spolszczenie. Oczywiście znajdywałem ale jest problem. Spolszczenie od 022y ma w folderze 6 plików "localized English.."

A ja mam w folderze main 16 takich plików. Więc nawet połowy nie zamienie. Kiedyś mi to działało jak było 6 plików.

Ja to robię tak.

1. Instaluję spolszczenie. Podmieniam pliki w folderze MPCforum i zmieniam z en na ru.

2. Podmieniam w folderze main to co się da i zmieniam z english na russian.

3. Odpalam gre i wyskakuje mi błąd. I trzeba zamykać przez CTR+ALT+DELETE

Pomóżcie mi ludzie bo ja nie mogę grać na Multiplayer z Ruskimi napisami , bo nie zrobię ani klasy , anie ustawień nie zmienię a naszła mnie wielka chęć gry w BO. Pomocy :)

Kto pomoże dostanie +.

Opublikowano

Zrobiłem tak jak móiłeś.

Nie mogę spolszczyć nic w folderze main bo mi konsola wyskakuje i pisze że nie moze czegoś załadować. Więc main odpada.

Jak spolszczę wszystko w MPCforum to jak odpalam gre , to wyskakuje błąd. "Couldnt load/find wypoint_captureneutral"

Język owczywiście zmieniłem.

Napiszcie mi jakiś poradnik szczegółowyy i wrzuccie jakieś spolszczenie dobre bo za cholere tego nie moge zrobić.

Już wczoraj napisałem do Steam Support żeby mi zmienili język gry z rosyjskiego na polski ale jakoś się doczekać nie mogę.

Czy reistall i ponowne spalszczanie gry coś pomoże ?

Opublikowano

O ile się nie mylę potrzebujesz pewnego pliku (chyba localization) , ale w razie czego spróbuj reinstal - sprawdzanie spójności plików - spolszczenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...