Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tianyunmt2

Boooa16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtf..

expie sobie na orkach a tu nagle serw wywala loguje się chce wejść na postać która expiłem a tu nagle czyta czyta i wywala do panelu wybierania świata tam monstar itp. a chce się zalogować ninaj i normalnie -,-

Opublikowano

Tez tak mam expilem na Bo i mnie lognelo i od tamtej pory nie mogę się zalogować na tamtą postać Mapa jest zbugowana maxymalnie

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano
Wtf..

expie sobie na orkach a tu nagle serw wywala loguje się chce wejść na postać która expiłem a tu nagle czyta czyta i wywala do panelu wybierania świata tam monstar itp. a chce się zalogować ninaj i normalnie -,-

gdzie masz problem??

Opublikowano

w m1 nie laguje nie wiem jak w m2 ale w m1 jak siedzialem nie lagowalo nie wywalalo jak poszedłem na orki co 2 min kick i potem 10 min próbowania sie zalogować na pustyni mialem to samo ;/

Opublikowano

ludzie po co sie meczyc jak i tak zaraz bedzie po beta poczekajcie kilka dni i macie full serva a nie na beta

po co maja sie starac zeby lagow nie bylo na beta ?

Opublikowano

a jezeli juz po beta to sry ;P

a tak wogole jak mapki zbugowane i nadal sa lagi po beta dajcie se spokoj^^

ps. nie sciagac spolszczen by kamer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...