Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MW : MUltiplayer 10 fps.

Wizzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Od Wczoraj mam problem z grą .

Single : Ładnie działa , 0 ścinek . 0 lagów .

MUlti : W menu chyba 1 fps .. masakrycznie tnie .. w grze już trochę lepiej ale tak samo .

wcześniej było super . Próbowałem uaktualniać sterowniki do grafiki , reinstall gry , nie pomogło ..

:(...

test_n10.jpg

Opublikowano

Podaj parametry kompa : procek / kartka itd...

Komputer jest dość stary :

1. Procesor : Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz

2. Ram : 1 GB

3. Grafika : Radeon x550 512 mb

4. Pł. Gł. : Asrock G41m- vs2

5. Internet : 16 mb/s

6. System Windows XP HOME EDITION 32bit SP3

Dodam że wcześniej chodził idealnie , zero ścin.

test_n10.jpg

Opublikowano

@Up próbowałem , jest to tylko krótko trwałe . Chwilę jest OKej . Do pierwszego wyłączenia gry . potem ścina

test_n10.jpg

Opublikowano

@up

Najłatwiej powiedzieć - Kup nowego kompa ? Nic nie kupuj jeżeli gra chodziła gra wcześniej dobrze to z jakiej racji ma dokupowywać ram ? Poza tym zalecam zajrzeć do słownika ortograficznego.

@temat

Tak jak kolega kilka postów wyżej napisał zrób przyrwacanie windowsa do tamtego stanu (dnia) . Jeśli nie pomoże to podaj mi temperature GPU i CPU mierzoną FanSpeed'em w stresie ( w czasie gry ) .

Opublikowano

2x up

Jezeli nie znasz sie to nie udzielaj pomocy.Ja mam o wiele slabszy komputer i smiga mi na srednio 70 fps.

Tak jak kolega reevo pisal sprawdz temperatury.Moze jakis podzespol sie przegrzewa, nie wiem...

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie na pudełku z grą jest napisane iż karta graficzna Radeon co najmniej X850 a twoja to X550 Myślę że tutaj leży błąd. (ta wiem że gra wcześniej chodziła normalnie, umiem jeszcze czytać)

logo.pngAliquam.pl serwer minecraft creative IP: aliquam.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...