Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiorczy temat o charlesie

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Piszę ponownie ten temat gdyż była cofka ;/

1.Poradniki o Charlesie :

[VtuT] Bugowanie Charlesem

http://www.mpcforum.pl/topic/571148-vtutbugowanie-kredytow/

[TuT]Jak kupić więcej niż 1 flax charlesem (tak samo można kupić lf3 klucze CDD itp)

http://www.mpcforum.pl/topic/571148-vtutbugowanie-kredytow/

[TuT]Jak założyć na 14 dni VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/501226-tut-jak-na-14-dni-zalozyc-darmowy-server-vps/

Tut już nie działa

2.Vps - Jest to wirtualna maszyna na której można zwiększyć ilość powielonych rzeczy

3.Wartości w repeat advanced

Wartości dobieramy sami , ja na VPS czasem daje 150/30 czasem 70/35 różnie.

4.Ilość powielonych rzeczy od czego to zależy ?

-Od ilości graczy na serwerze im więcej tym lepiej

-Szybkości internetu

-Obciążenia internetu (jeżeli włączysz GG, ibota na 10kont, 5 torrentów to nawet VPS nie da rady)

-Wartości jakie damy

-Czasem pomimo tego że wszystko dobrze zrobimy nie powieli nam , niestety mi na 10 flaxów średnio 4 nie powiela ;/

5.Szablony do których stosujemy się w temacie :

a)

Proszę o powielenie
Serwer*:
Co powielić:
Kontakt:

b )

Powielam
Twój internet*:
Średnia ilość powieleń:
Kontakt:

c)

Mam problem z charlesem
Co się dzieje:
System:
Wersja Javy:
Od kiedy to się dzieje: 

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń ostatnią linijkę w szablonach: Wynagrodzenie - bo to jest handel. Temacik podpinam.

Lajki lub np. danie + na serwisach komixxowych to handel ? Jak tak to usunę .

Opublikowano

Lajki lub np. danie + na serwisach komixxowych to handel ? Jak tak to usunę .

Tak, bo jak dajesz te lajki czy tam co za tą konkretną rzecz to jest to handel.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

coś Coming zapomniał podpiąć to ja to robie ;P

lepiej skasuj ja nie mam nic do tego ale wiadomo jaki jest regulamin ;)

Zmienione , dziękuję za podklejenie

Powielam

Twój internet*:Upload 1mb/s

Średnia ilość powieleń:20

Kontakt:PW

Opublikowano

Mam problem z charlesem

Co się dzieje: Nie buguje

System: Windows XP 32bity

Wersja Javy: Java 7 / java 6

Od kiedy to się dzieje: Od wczoraj koło 15. Charles po prostu nie wiem czy się zepsuł ale nie buguje. Bugował 30-40x, a na vpsie nawet 60. Od godz 15 (około) w ogóle nie buguje nawet x2. Wszystko sprzedaję po normalnej cenie. Nie nie robię czegoś źle bo już chyba z tydzień bugowałem -,- Nie wiem co zrobić. Usuwałem nawet charlesa Total uninstalerem z myślą że coś kliknąłem ale nic ! Na vps też nie buguje ani 1 razu !

Opublikowano

Mam problem z charlesem

Co się dzieje: Nie buguje

System: Windows XP 32bity

Wersja Javy: Java 7 / java 6

Od kiedy to się dzieje: Od wczoraj koło 15. Charles po prostu nie wiem czy się zepsuł ale nie buguje. Bugował 30-40x, a na vpsie nawet 60. Od godz 15 (około) w ogóle nie buguje nawet x2. Wszystko sprzedaję po normalnej cenie. Nie nie robię czegoś źle bo już chyba z tydzień bugowałem -,- Nie wiem co zrobić. Usuwałem nawet charlesa Total uninstalerem z myślą że coś kliknąłem ale nic ! Na vps też nie buguje ani 1 razu !

1.Próbowałeś na innym koncie

2.Lub na innych warościach ?

3.Odznaczasz prawym przyciskiem myszy opcje breakpoints ?

Edit:4. Jaka przeglądarka ?

Opublikowano

1. Probowałem na innych kontach / serwerach

2. Na 40/40 zawsze było ok no ale zmniejszyłem na 20/20 i nadal nic. 100/50 nic :P (tzn. x1)

3. Ymmm ? -,- Przecież umiem bugować pisałem ! Nawet bota w charlesie zrobiłem żeby sam bugował flaxy 1 lvl no a nawet na nim nie działa więc na 100% pamiętam -,-

4. Mozilla / Chrome / IE

i gówno ! -,-

Opublikowano

1. Probowałem na innych kontach / serwerach

2. Na 40/40 zawsze było ok no ale zmniejszyłem na 20/20 i nadal nic. 100/50 nic :P (tzn. x1)

3. Ymmm ? -,- Przecież umiem bugować pisałem ! Nawet bota w charlesie zrobiłem żeby sam bugował flaxy 1 lvl no a nawet na nim nie działa więc na 100% pamiętam -,-

4. Mozilla / Chrome / IE

i gówno ! -,-

Nagraj filmik jak bugujesz flaxa na 1lvl w chrome wstaw na youtube i wyślij linka to zobaczymy.

Czyżby Ci posta zjadło ?

Przed chwilą sprzedałem 8 flaxów na 6lvl za kwote 184kk bo 2flaxy nie zbugowało ;/ oraz kupiłem 10 nowych więc sposób działa , czekam na filmik ewentualnie moge zobaczyć przez teamvievier co robisz :)

Opublikowano

Niech ci będzie zaraz dam edita

Zbugowało mi przed sekundą x2 więc na 100% robię dobrze ale jak się upierasz -,-

ps.

Czyżby ci posta zjadło ?

Wyjasnione na pw

Opublikowano

Mam problem z Charlesem

Co się dzieje:No to tak odpalam charlesa loguję się na do i w charlesie w structure sie pokazują się linki !!

taki w stylu http://int2.darkorbit.bigpoint.com

System:XP

Wersja Javy:chyba najnowsza

Od kiedy to się dzieje:Jak miałem jeszcze kompa brata w domu tam nie miałem problemu,ale jak teraz na 2 kompa przeszłem no to ani razu tu nić nie zrobiłem :(

Pliss kto mi poradzi jak to naprawić daję lubię to :)

b_560x95.png

Opublikowano

Mam problem z Charlesem

Co się dzieje:No to tak odpalam charlesa loguję się na do i w charlesie w structure sie pokazują się linki !!

taki w stylu http://int2.darkorbit.bigpoint.com

System:XP

Wersja Javy:chyba najnowsza

Od kiedy to się dzieje:Jak miałem jeszcze kompa brata w domu tam nie miałem problemu,ale jak teraz na 2 kompa przeszłem no to ani razu tu nić nie zrobiłem :(

Pliss kto mi poradzi jak to naprawić daję lubię to :)

Jaka przeglądarka ? Jak mozilla to w proxy musisz zaznaczyć mozille i chyba automatycznie dodatek sie instaluje (albo w safiari nie pamiętam)

Opublikowano

M

Jaka przeglądarka ? Jak mozilla to w proxy musisz zaznaczyć mozille i chyba automatycznie dodatek sie instaluje (albo w safiari nie pamiętam)

Miałem od początku zaznaczoną mozille ma ktoś inny pomysł ?

b_560x95.png

Opublikowano

M

Miałem od początku zaznaczoną mozille ma ktoś inny pomysł ?

Zmień na chrome jak dalej nie działa to napisz mi na gg połączymy się przez teamviever

Opublikowano

Zmień na chrome jak dalej nie działa to napisz mi na gg połączymy się przez teamviever

No i git na chrome działa dziwi mnie tylko ze na mozilli nie chce działać ale ok a jeszcze jedno pytanko jakie najlepiej dać wartości do sprzedawania flaksów na serwie amerykański glob1 przy internecie http://results.tester.netia.pl/eprrggimfb

ogólnie to dowload powinienem mieć na 6000 Kb/s a upload na 550 Kb/s ale wiadomo trochę syfu na kompie ;p

b_560x95.png

Opublikowano

@up

Myślę, że z 20/20 lub spróbuj 30/30 i któro lepiej zadziała. Postaraj się powyłączać zbędne procesy, ale i tak myślę, że zbuguje koło 10razy. Warto też jest włączyć opcje Throlling, która znacznie zwiększy powielanie :)

Opublikowano

@up

Myślę, że z 20/20 lub spróbuj 30/30 i któro lepiej zadziała. Postaraj się powyłączać zbędne procesy, ale i tak myślę, że zbuguje koło 10razy. Warto też jest włączyć opcje Throlling, która znacznie zwiększy powielanie :)

Na poprzednim kompie dawałem 100/100 i bugowało mi nawet do 40 razy !! dziś na wieczór spróbuję te wartości dać i zobaczę jak sprzeda :)

b_560x95.png

Opublikowano

Proszę o powielenie

Serwer: PL2

Co powielić: Flaxy

Kontakt: Pw, lub gg - 9292483

Wynagrodzenie: LAJKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...