Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dostałem bana. Nie wiem za co.

FIkumum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem bana na konto. Nie wiem za co. Przypuszczam że za hacki. Chce się dokłanie dowiedzieć. Tak hackowałem. Mam gold premium na 50 dni i prawie 300G1 i dużo ciekawych itemów. Mogę poprosić G1 żeby premke i G1 na inne konto dostać>? I gdzie mam zapytać za co dostałem bana.

Opublikowano

Skoro grałeś na hakach to w 99% dostałeś bana właśnie za to, a co do odzyskania konta to możesz liczyć na to , że przy kolejnych masowych unbanach odbanują Ci konto.

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Sprawdzić za co dostało się bana jako tako się nie da. Co najwyżej możesz napisać do nich ticket'a z zapytaniem, ale czy odpowiedzą to już ich dobra wola. No ale skoro sam mówisz, że hackowałeś to sprawa chyba jasna.

Co do premki i pieniędzy to już twoja strata. G1 nie przeniesie Ci niczego na drugie konto.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Up ja miałem

Po 3 tygodniach czekania na odpowiedz zrobiłem sobie nowe konto i teraz gram zgodnie z jedną zasadą - nie kupuje g1 ani premium i cisne na hackach.

Bo prawda jest taka:

Grasz na hackach - możesz dostać bana.

Grasz uczciwie - możesz dostać bana.

Proste?

Opublikowano

@Up

sama wiadomosc ze jestes userem tego forum oznacza ze w 90% uzywales hackow;]

moja prawda jest taka ze nie ma bana za nic...

@topic

bana zapewne dostales na perma a te itemki ktore miales i te 300 g1 przepadlo. nie ma takiej mozliwosci zeby przeniesc te itemki na inne konto.

Opublikowano

Ban 100% za haki ;d

eh..

konta premium chronione przed banem ? o kur*a ...hahahha

czyli mogą czitować ? brawo ;d

Opublikowano

UP dobre no nie? .

3UP Dokładnie kiedyś już dostałem bana konto 40 lv za nic. Dziś nawet sprawdzałem konto jest odbanowane . problem w tym że nie pamiętam passów bo było to 1,5 roku temu.

Opublikowano

@Bigsevennnnnnn A zdziwiłbys się iloscią osób która nie hakuje z tego forum :) Ja kiedys jechałem na cheatach z 2 lata temu, dostałem bana na głowne konto. Co prawda 22lvl ale miał dużo G1 i golda na jakies 400 dni... Od tego czasu rzadko sięgałem po cheaty aż w końcu skończyłem z nimi i od tego czasu podczas jakichkolwiek mass banów niczego nie dostałem, nawet jesli ktos posądzał mnie o cheaty podczas własnych porażek co okazało się po prostu jego wielkim płaczem...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@Mad rozumiem ze sa osoby na tym forum ktore nie hakuja ale sa tacy co hakuja dostana bana i pozniej placza ze " ja nie hakowalem a dostalem bana " i prawda jest taka ze oszukuja samych siebie...

Opublikowano

Bo prawda jest taka:

Grasz na hackach - możesz dostać bana.

Grasz uczciwie - możesz dostać bana.

Proste?

Gówno Prawda... Nie ma banów za nic, każdy to wie...

@TOP

Jeśli nie masz nic na email to acc zablokowane na zawsze (PERM)

Premki i broni nie moga przeniesc. Jedynie w wypadku retaila/gold broni (tylko te na 10 years) ale konto musi byc aktywne...

OkeanoS

Opublikowano

@UP Miałem bana perma za nic na innym koncie . Wczoraj sprawdzałem konto jest odbanowane ale passów nie pamiętam , a e-maila juz nie mam.

Dodam , że nie hackowałem wtedy i dostałem go za nic.

Opublikowano

Potwierdzam moje stare konta do których już nie mam dostępu są znów aktywne, dodam, że na ich mailu swego czasu jak mogłem wejść nic nie dostałem.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Patrze w WR nic się nie zmieniło ^^ oj pamiętam jak mi moje konto na które przepuściłem blisko tysiąc złotych z 40 lvlem szlag trafil, a świeżutko m60 gold na 2 miechy i l85a1 kupiłem. Próbowałem wszystkiego - nic to nie dało. Możesz się pożegnać, współczuje

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Witam. Dostałem bana na konto. Nie wiem za co. Przypuszczam że za hacki. Tak hackowałem.

Przepraszam czy on nie powinien dostać w ryj za takie pytania?

//Ty powinieneś dostać warna za ten post ;f ||Epean

Opublikowano

Przepraszam czy on nie powinien dostać w ryj za takie pytania?

Jeśli skończysz podstawówkę i zaczniesz czytać ze zrozumieniem zauważysz , że ja nie zapytałem tylko za co dostałem bana ale też o to czy mogę jakoś odzyskać G1 i preme na inne konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...