Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do czego są te itemy ?

kieryk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Fortified exobit - to jeden z exobytów z którego można zrobić gemy które po naciągnięciu na część ekwipunku można dodać - odpowiada za obronę.

2.Plan umożliwiający tworzenie czegoś z exobytów typu fortified.

3.To co up tylko durable.

4.Plan dzięki któremu mamy możliwość tworzenia gema z bonusem do power na poziomie 1.

5. Aggresive exobit - to jeden z exobytów z którego można zrobić gemy które po naciągnięciu na część ekwipunku można dodać - odpowiada za atak.

6. Support exobit - to jeden z exobytów z którego można zrobić gemy które po naciągnięciu na część ekwipunku można dodać - odpowiada za efekty lecznicze.

7.Plan dzięki któremu mamy możliwość tworzenia gema z bonusem do restoration i precision na poziomie 1.

8.Plan umożliwiający tworzenie czegoś z exobytów typu support.

9.Plan umożliwiający tworzenie czegoś z exobytów typu durable.

10.Plan umożliwiający tworzenie czegoś z exobytów typu vangeful.

11. - Co jest na tym zdjęciu?

Opublikowano

A jak tworzyć te gemy, czy tam sockety ? Wiem tylko tyle że w hall of doom, ale u jakiego NPC to nie wiem.

Jeszcze jak sie tak znasz, to powiedz mi jakie staty są najważniejsze dla mentala na dobre DMG ?

Might, czy Power ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...