Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]m2bob

rozik77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem Ponieważ robiłem z tym botem i w końcu mi zaczął działać ,ale po około 30 sek wyłacza się metek i restart...

I tak za każdym razem nie wiem ocb ?

Mam Win Xp prof sp3

Opublikowano

Jaką masz wersje metka?

Grasz na czystym kliencie czy na modzie?

Osobiście polecam pobrać M2bob 1.1.3 i wersję najnowszą 1.1.4_2 I plik .exe z wersji 1.1.3 podniemić na ten z wersji 1.1.4_2 i wgrać najnowszego moda u mnie tak smiga że aż miło ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Wywal tą kopie z modem i zrób nową. Zaktualizuj metina do najnowszej wersji i pobierz nowego m2bob'a z:

m2bob.net

(zakładka download) - Najnowszy bob nie współpracuje już z modem!

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

A HS zablokowałeś?

Uprawnienia admina - próbowałeś?

56192811659226831322.jpg

Opublikowano

To jest największy bląd. Jeżeli masz jakiekolwiek blokady HS to zainstaluj na nowo metka i do czystego metka wrzuć M2BOB'a z nowej stronki wersja to 1.2. Wszystko musisz zrobić na czystym kliencie po prostu wrzuc i odpal bota, on sam blokuje hs'a a dodatkowe blokady, tudzież kamermod do pl'a albo spowalnia działanie bota albo bot przez (blokade hs głównie) nie działa. Więc wrzuć tylko nowego m2boba do świeżo zainstalowanego metka i śmigaj na bocie :D

Opublikowano

To jest największy bląd. Jeżeli masz jakiekolwiek blokady HS to zainstaluj na nowo metka i do czystego metka wrzuć M2BOB'a z nowej stronki wersja to 1.2. Wszystko musisz zrobić na czystym kliencie po prostu wrzuc i odpal bota, on sam blokuje hs'a a dodatkowe blokady, tudzież kamermod do pl'a albo spowalnia działanie bota albo bot przez (blokade hs głównie) nie działa. Więc wrzuć tylko nowego m2boba do świeżo zainstalowanego metka i śmigaj na bocie :D

Ja na ostatniej wersji 1.1.4.2 grałem z zablokowanym HS na modzie i działało pierwszorzędnie.

Teraz też gram z Zablokowanym HS i działa pierwszorzędnie ;)

56192811659226831322.jpg

Opublikowano

Ja na ostatniej wersji 1.1.4.2 grałem z zablokowanym HS na modzie i działało pierwszorzędnie.

Teraz też gram z Zablokowanym HS i działa pierwszorzędnie ;)

Nie wiem od czego to zależy ale niektórym działa tak a innym na odwrót X_X. Ważne żeby działało ! Trzeba próbować :P Mi działa w ten sposób więc się tym dziele, może komuś też zadziała ! Powodzenia ;p

Opublikowano

Yeah jest ok

Darkeduar masz racje ,ale za późno weszedłem na forum i sam to rozkminiłem ,bo ja mam blokade bypas'a i zainstalowałem na świeżo metka i odrazu boba a zapomniałem o blokadzie i działało jak marzenie :D I własnie sobie expie :P

Dzięki

/close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...