Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dostanę bana ?

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisaj gralem na eli bylem w bravo a alpha miala slaby team max msg3 mieli a my 2x majora itp kazalem majorowi isc do ich teamu zeby nie bylo plvl nie chial to go kiklem a ten debil jesce na mnie raporta ze plvl pff

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&m=3945793

btw:ten gostek co kiklem mial rpg wiec moje zasady wiec moge go za to kikac

Opublikowano

Coś mi sie nie chce report wyświetlic wtf.

Ale z twojego opisu wynika że kazałeś mu iść do nich co podchodzi pod jakiś pvlvl zależy z jakiej strony nexon spojrzy na tą sprawe a reguły powinno sie zapisywać w nazwie rooma w grze od tak zasad ustalić nie możesz Oo.

Może być ban zależy jak na to spojrzą dobre wytłmaczenie się może ci pomóc.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie wiem jak to napisałeś ale jakbyś napisał "Go to Alpha Team for Balance" to może by ci nie dali bana.

Specjalista
Opublikowano

report został przeniesiony do strefy analizowania przez GM'ów do której my nie mamy dostępu więce nam się nie wyświetla

a z tego co mówisz to możesz dostać bana

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

natan, z tego, co wnioskuję, po prostu wyrąbałeś go za nic. A kto wie, nexon za takie coś też bana może dać...Jak chciałeś zbalansowanych teamów, to mogłeś sam przejść do tej drugiej, a nie robić pod górkę majorowi żeby tamten miał gorzej, a ty dalej kille nabijał, a że Cię nie posłuchał, kick..

Opublikowano

dobra raport jest close bana nie dostane :) a btw jak to jest plvl jak chciałem zęby major2 poszedł do słabszego teamu zęby im pomógł? jak bym nie kazał to w tedy plvl, a piecu tak własnie napisałem ale już bana nie dostane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...