Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Kokosza!

RydeR_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/603092-problemy-z-baza-danych/page__view__findpost__p__4336953

nie ładnie panie kokosz! tak przeklinać do forumowiczów!

a co do tematu to prawda a tu 2 przykłady!:

a mianowicie, jak już gdzieś pisałem na forum.

w jednym z tematów koleś zadał pytanie a ja mu udzieliłem odpowiedzi! i? dostałem 5% a w notce napisane spam! śmieszne co nie ? ale to nic!

jakiś czas potem zdjęto mi % za wideo tutorial w nowym dziale i po kilku dniach za ten sam temat dostałem procenty! wtf?

a tu przykład od kolegi!

zrobił reklamę swojego serwera Minecraft i 2 dnia reklama trafiła do kosza z notką że dubel a w podanym linku przez moda całkiem inny serwer itd.! czy to normalne?

POZDRAWIAM RYDER - KORSAKOFF!

ps. oczywiście nie mówię tu o Pańskiej osobie bo tylko Pan tu coś robi a prawie cała reszta nic!

edit1: oczywiście nie chce nikogo urazić tym co napisałem!

Opublikowano

Jeżeli są to jakieś pojedyńcze sprawy - pisz do moda, który nadał warna, My naprawdę nie gryziemy i nie jesteśmy maszynami i zawsze może zdarzyć się pomyłka.

Jeżeli z nim (moderatorem danego działu) się nie dogadasz- napisz do kogoś wyżej np. Global Moderatora, lub Administratora forum, aby wyjaśnić sprawę.

@Up

masz rację, w takich sprawach piszę się właśnie na pw., a skąd wziałeś 'perma', tego nie wiem.

Opublikowano

A TERAZ PAN KOKOSZ WPIERDOLI CI PERMA BO TAKEI RZECZY ZALATWIA SIE NA PW

a proszę bardzo :> a takie coś jak dzieciaczku upku robisz to spam :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...