Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie survival? To go macie! ;)

CarmenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER SURVIVAL

Cześć!

Chciałabym wam opowiedzieć o pewnym serwerze...

Dawno,dawno temu przyjaciele,grający w super grę minecraft postanowili, że stworzą do tej wspaniałej gry serwer.

Ponieważ ze strony mojej nie otrzymaliśmy żadnej pomocy (przez mojego brata) serwer został stworzony bez pluginów.

:unsure:

Ale ponieważ serwer był wspaniały, postanowiliśmy ustanowić tylko dwie ważne reguły:

1. Jeśli grasz na serwie nie masz prawa niszczyć budowli wykonanych przez adminów lub moderatorów.

2.Nie masz prawa na serwerze przeklinać publicznie na niego oraz przeklinać na adminów lub moderatorów.

JEŚLI TE OTO REGUŁY ZOSTANĄ PRZEZ CIEBIE ZŁAMANE GROZIMY CI BANEM DO KOŃCA ISTNIENIA TEGO OTO SERWERA!

Dlatego proszę was o kulturalność wobec adminów, moderatorów,ich przyjaciół oraz wobec całego serwa włącznie z innymi graczami.

A teraz INFORMACJE O SERWERZE:

SERWER STWORZONY JEST JAKO SERWER SURVIVAL

JEGO IP TO: 5.95.176.162

JEST TO SERWER HAMACHI , A ZATEM JEGO HAMACHI TO:

NAZWA: przygoda 111

HASŁO: misia

ŻYCZĘ MIŁEGO GRANIA NA NASZYM SERWERZE ORAZ PYSZNEGO JAJKA W TYM DNIU WIELKANOCY:

ŻYCZY CAŁA ADMINISTRACJA SERWERA ORAZ JA!!!!

:D ;) B) xD :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...