Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Test]WH

JakeNoluv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak sie go odpala Daje go do folderu z gra , odpalam hacka, odpala gre, i co potem robie ? bo jak tak robie to mi nie działa

Opublikowano

Jest już bezpłatny wallhack

KLIK

Bardzo prosze o przetestowanie tego cheata i napisanie opini na jego temat. z gory thx

Widzę, że nieźle kopiujesz moje posty z innego tematu ...

http://www.mpcforum.pl/topic/602351-pomochack-crossfire-eu/

Już byś przynajmniej swoimi słowami napisał .... <_< tyle, że dopisałeś, żeby ktoś go przetestował

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeszcze nic nie jest detected i trzeba parę razy popróbować zanim się uda u mnie też tak było że chyba z 5 razy próbowałem.....

Opublikowano

Z kont wy macie takie problemy mi ani razu się nie zatrzymało zawsze działa pięknie prawie na każdej mapie ...

nalewka.jpg

<-------kolędy

Opublikowano

No jasne, każdy piszę , że mu działa a ciężko wytłumaczyć dlaczego zatrzymuje się na 1 sekundzie, próbowałem 50 razy.

Opublikowano

@up ten hack działa

o ile widziałem w innym temacie to napisałeś, że nie działa bo nie pojawiło Ci się Skip Ad a później, że musiałeś na nowo pobrać

nie wprowadzaj ludzi w błąd

-.- ...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ALe zrozum, że włączam te WH, jest odliczanie 5...4...3..2..1... i sięzatrzymuje na 1 nic nie klikam, mogę czekać i pare godzin i nie dojdzie do 1s ...

Opublikowano

Mi tez działał , bo raz tylko się normalnie odpalił (jak go ściągnąłem) .... teraz dupa, zatrzymuje się na 1s i nie idzie dalej ni ch***a....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...