Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo dziwny bug

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam mam problem :

Otóż wczoraj(czy tam dzisiaj nie pamietam :D) od południa nie działało mi mpc forum .... A teraz patrze ... : Cofnęły mi się wszystkie lajki z przed ostatnich 3dni, oraz 3/4 odpowiedzi które były w moim temacie ... Jakiś bug czy co ? Założyłem pewien temat w którym wczoraj było 48 odpowiedzi i 700 wyświetleń ... Patrze dzisiaj - 15 odpowiedzi i 200 wyświetleń ... Myślę se ... Co ja ku*wa ? Oraz wczoraj o 22 zostało zdjęte 5% Warn z mojego profilu, a dzisiaj ? ... Te 5% powróciło, i jak wiemy jak ktoś tam zdejmie % to jest po tym ślad (usunięto ostrzeżenie) bla bla bla. Wchodzę w status ostrzeżeń a tam nie ma żadnego śladu bo wczorajszym zdjęciu 5% warn, dodatkowo zostało mi dodane 5% warn.

Więc o co w tym wszystkim chodzi ? ! Podsumuwując :

- odpowiedzi do tematu zostały cofnięte z 48 na 20 (jak by gdzieś zanikły ;O)

- Like z ostatnich 3 dni < NIE MA ! >

- 5% warn na profilu < powróciło >

Wszystkie osiągnięcia zostały tak jakby wycofane

Wy też tak mieliście ? Jest na to jakiś sposób albo coś ?

Ps. Jeszcze wczoraj zmieniałem sygnaturę. Patrze dzisiaj ... NIE MA ! Jest ta co była kilka dni temu

Wszystko się cofnęło :D

Opublikowano

Cofkę miał każdy .. posty, lajki, warny itp wróciło do stanu chyba z przed 24H jak forum było wyłączone podobno to sprawa jakiegoś ataku ale dzisiaj się na forum na 100% niczego nie dowiesz bo ludzie wolą spamować trololol ;p.

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Wg mnie to raczej nie ponieważ nie jest to taka ostra cofka a administracja nie ponosi odpowiedzialności za to że zdarzyła, się taka sytuacja czyli np "włam lub próba uszkodzenia forum" nie wiem jak to właściwie nazwać bo sam do końca nie wiem czy na serio był jakiś włam ;d.

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Daronian zhaczył nam lodówki i mpc ; <

MI cofnęło 10 postów, ale co tam .

Edit: Kokosz pisał że za właśnie takie pisanie będzie ban, ale noo sorr. nic z tym nie zrobiłeś to teraz masz. Ta 'grupka hakerska' zrobiła jak ostrzegała, a MPC prawdopodobnie mogło by nie być gdyby nie ta kopia zapasowa z wczoraj (?) ,

aqcu39P.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...