Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor 21''

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc w następnym tygodniu mam zamiar sobie kupić monitor lcd 21'' ( 1680x1050 mi się podoba). Teraz mam crt 17'' więc bez porównania... Moglibyście jakiś polecić? Albo dać jakieś rady dot. wyboru? ;/ I w jakich cenach mniej-więcej są takie monitory żeby mnie nie oje*ali zbytnio :)

Opublikowano

jezu czy ja juz tu na normalna pomoc liczyc nie moge. . . Cena maksymalnie 550 zł, NIE z allegro, nie za 18k zł (pojebało całkiem ...) TO są moje kryteria. Błagam o normalną pomoc..

Opublikowano

Rzutem na taśmę: Samsung SyncMaster SM2243LNX

Ceny w różnych sklepach:

http://www.ceneo.pl/1625417

Opinie:

http://cokupic.pl/opinie/Samsung-SyncMaste...5affe19e24c9cb1

Za podobne dutki są jeszcze Asusy i LG, ale sam mam Samsunga i jestem bardzo zadowolony. Jak boisz się, że Cię oskubią, to porównuj ceny w serwisach typu skąpiec, albo ceneo.

Opublikowano

Tak jak Propagandhi ten Samsung, ale polecam jeszcze monitory iiyama ;]

Opublikowano

ja kupowałem 20" w komputronik'u przez neta polecam, szybka dostawa i wszystko ok ;) może sobie jeszcze kupie tam jakiś mały monitor do drugiego kompa

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Ja polecam firme "Belinea" ja juz ma 2 monitor tej firmy i nie nazekam kolegom tez radzilem tej firmy i tez sa zadowolenie. A takie male sporstowanie drugi monitor poniewaz pierwszy to mialem taka puszke a teraz 21cali plazmowy

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

Dzięki za pomoc! Jutro rano lece do komputronika i mediaexperta zobaczyc co tam maja na stanie ( nie chce przez neta zamawiać, nie że sie boje bo moja skrzynka za 2.5k byla w calosci zamowiona z drugiego konca polski, ale po prostu chce miec ten monitor jutro przed poludniem :] )

Opublikowano

jezu rozumiecie że maksymalnie 550 zł znaczy maksymalnie 550 zł czy nie zbyt? za godzine ide do sklepu i zobacze co tam jest. zdam raport

@temat do zamkniecia zaprzeczajac sam sobie kupilem 22'' full hd z lg. Jest zajebiscie. @closed