Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2Bob M2Bob 1.1.4_2 Reloganie metka

Quardas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam teraz inny problem zwiazany z botem

M2Bob M2Bob 1.1.4_2

Mianowicie chodzi oto ,że odpala bota i bot juz sie loguje do gry postac juz widać stoi z 5-10 sekund i w bocie tam gdzie pisze logging in to pisze restarting i metek od nowa sie odpala i tak ciagle oco z tym chodzi? mam zablokowany hs nie mam kamer moda ,metek ma najnowsza aktualizacje

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Jeśli korzystasz z najnowszej wersji metina (updated), najnowszej wersji m2bob i zablokowanym hs'ie, powyłączanych av i zainstalowanym net framerwork to nie powinno Cie relogać, chyba że uzywasz sh/mh wtedy to normalne że dostajesz relogi, gdyż jest to już zabezpieczenie po stronie serwera .

pozdrawiam .

Opublikowano

hmmm a czy komuś dziala teraz m2bob?

Mam najnowsze upade hs zablokowany,nie używam zadnego sh/mh av wylaczony mam net framework i mam najnowszego bota blokady uzywam misiekantosa 1.6

Wie ktos o co w tym chodzi?

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Wie ktoś jak to naprawic? Zalezy mi na szybkim naprawieniu bota

Opublikowano

Ma ktoś jakiś pomysl??

Opublikowano

Proszę Cię o nie doublowanie postów i pisanie normalnymi kolorami, które da się odczytać.

Nie odpisuj na tego posta.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mam Windows XP,Net framework 4 c++ z 2008 ,pelna aktualizacja metina,nie mam kamermoda,mam zablkowany hs,nie uzywam sh itp ,mam najnowsza wersje bota może to coś pomoże.Ide w kime rano zobacze moze ktoś coś wymyśli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...