Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Warto w to zagrać?

Rozet^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Siedzę , nudzę się.. i się was pytam czy warto zagrać w World Of Tanks.

Szukam gierki , która by mnie zaciekawiła i bym przy niej siedział z chęcią , czy ta gra spełni moje oczekiwania?

Piszcie z uzasadnieniem , bo sama odpowiedź "Tak" , "Nie" mi nic nie pomoże , więc uzasadniajcie. Oczywiście nagrodzę "lajkami".

Opublikowano

Siemka! Siedzę , nudzę się.. i się was pytam czy warto zagrać w World Of Tanks.

Szukam gierki , która by mnie zaciekawiła i bym przy niej siedział z chęcią , czy ta gra spełni moje oczekiwania?

Piszcie z uzasadnieniem , bo sama odpowiedź "Tak" , "Nie" mi nic nie pomoże , więc uzasadniajcie. Oczywiście nagrodzę "lajkami".

Ty chyba człowieczku sobie posty nabijasz...

Wiem, że niektórzy mają tak nasrane w bani żeby im tak trudno było wpisać wot w google i pobrać to...

@Top

Skąd mamy wiedzieć jakie masz gusta..

Co lubisz?

Jakie gry preferujesz...

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ty chyba człowieczku sobie posty nabijasz...

Wiem, że niektórzy mają tak nasrane w bani żeby im tak trudno było wpisać wot w google i pobrać to...

@Top

Skąd mamy wiedzieć jakie masz gusta..

Co lubisz?

Jakie gry preferujesz...

Chodzi mi o to czy wy polecacie tą gierkę.

Opublikowano

Powiem ci tak gra jest zrobiona rzeczywiscie dobrze. Pod wzgledem graficznym. Z mojej strony jest to jedyne MMO ktore wciagneło mnie na tak długo. Wczesniej 2-3 miesiace i konczyłem bo było nudne a TO 1 rok i nadal mam chec w to grac !!. Niema sie co zastanawiac tylko pobierac i grac. I nie zrazaj sie na poczatku bo pierwszymi 4 czołgami gra sie strasznie ch***wo. Ale potem Super zabawa, poznajesz duzo fajnych ludzi wogule jak jestes w klanie.

Opublikowano

Gra zajebista. Ale Jak masz już Tier VII To musisz wydawać realną kase na złoto , bo ci braknie miejsca w koszarach , miejsca na czolgi , lub będą niskie zarobki. Na początku się gra fajnie ale potem musisz troche wydać na tę grę. Według mnie gra jest Świetna !

Opublikowano

Wejdź sobie w dział np "gry na nk" i zapytaj się o to samo.

Idiotyczne pytanie więc i idiotyczne odpowiedzi. Czego się spodziewałeś. Skoro tu jesteśmy to chyba jasne że gramy w WoTa i go polecamy.

imetin_logo.png

Opublikowano

Dzięki za odp. już mi się gierka aktualizuje. Jak chcecie możecie dalej odpowiadać , a jak modzik chce to może topic zamknąć :)

Zaraz dam lajki tym co powinienem.

Opublikowano

Coś w stylu CS'a, tyle że na czołgi i cały postęp się zapisuje. Można spokojnie grać bez premium i całkiem dużo osiągnąć, a nie jest się wcale gorszym od graczy, którzy kupują złoto. Grafika jest dobra, ale nie świetna.

Raczej wszyscy tutaj ją tobie polecą, więc trochę nie ma sensu pytanie o opinię. GRAJ! (więcej możliwych fragów) :D

Opublikowano

Oczywiście, że Tak.

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

Warto.Naprawdę fajna gra na długie godziny,jedyną wadą jest to ,że w pozniejszych etapach gry trzeba wydawać realną kasę :/

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Nie są to aż takie duże pieniądze (chyba, że ktoś na start kupuje czołg premium za 200zł). Osobiście czołg T34 (jeszcze przed zmianą go na premium) zdobyłem mając w sumie około 7dni premium, na które wydałem golda z darmowych premium kodów.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Polecam z całego serca, gra nie wymaga pieniędzy (jeśli grasz dla przyjemności), a daje sporo frajdy :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...