Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] KAMER MOD NAWIE.EU

kurier6x6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że gdy Kamer dodał serwer Nawie.eu do moda dało się go uruchomić wgrywać moda na innego clienta (Nawie.eu ma jakiś powalony system plików). Ale np. wgrywając moda na DragonMT2 była możliwość uruchomienia Nawie bez widoku jakiś tam mało istotnych itemów. Jednak gra była o wiele przyjemiejsza jak nie odpychało z konia i był wallhack (szczególnie przydatne na drop medali). Jednak ostatnio jak próbowałem włączyć Nawie.eu przez moda status serwerów to "...". Przez oryginalnego clienta Nawie działa. Podejrzewam ze zostało zmienione IP serwera jednak w tym dziwnym systemie plików nawet to ciężko zaleźć. I tu pytanie to forumowiczów: czy wie ktoś może jak edytować moda aby znów działał na Nawie. Ewentualnie czy ktoś zna jakiegoś DMG aby nie odpychało z konia? Bo praktycznie tylko o to chodzi. I nie pisać postów w stylu "odpal przez ConnectHelper bo zawsze tak robiłem. Z góry dzięki za odpowiedzi. PZDR

Opublikowano

w kamer modzie masz nieodpychanie + dmg przy włączaniu clienta .

Co do Twojego problemu,

http://www.mpcforum.pl/topic/515733-szukasz-ip-portow-ponga-serverinfopy-jakiegos-prywatnego-servera-pisz-tutaj/

Znajdź te info, lub poproś o nie w w/w temacie i wgraj do C.H .

P.S. zły dział, takie tematy pisz w "prywatne serwy" .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...