Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] BOT Silkroad R

Sarenkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak widać zaczełem grać w Silkroad R (w sumie to wy tego nie widzicie tylko ja :D) ale ciężko mi się jedzie na samych misjach i od czasu do czasu bym chciał puścić bota na jakiś czas znacie jakiegoś łatwego bota do obsługi ? mi się wydaje tak że nie ma bota który wraca na miejsce expa (chyba ze znacie jakiegoś) chyba że nie znacie to dało by rade podesłać mi linka lub nazwę ?

Oczywiście Bezpłatny Bot :>

Opublikowano

Siemka jak widać zaczełem grać w Silkroad R (w sumie to wy tego nie widzicie tylko ja :D) ale ciężko mi się jedzie na samych misjach i od czasu do czasu bym chciał puścić bota na jakiś czas znacie jakiegoś łatwego bota do obsługi ? mi się wydaje tak że nie ma bota który wraca na miejsce expa (chyba ze znacie jakiegoś) chyba że nie znacie to dało by rade podesłać mi linka lub nazwę ?

Oczywiście Bezpłatny Bot :>

Masz 2 opcje. Pierwsza z nich, to Agbot. Druga to Ibot. Agbot to beznadziejny przypadek bota. Oczywiście ma wiele ciekawych rzeczy etc. lecz jest on słabo przejrzysty, ciężko go dobrze ustawić i tak dalej. Ogółem nie polecam go. Ten drugi jest jak "wisienka na torcie" wśród darmowych botów. Ma praktycznie wszystko, czego zapragniesz oprócz autowalka i partybuffing. Ptbuffing można zrobić dodatkowym modem. Bot ten jest bardzo łatwy w użyciu, skonfigurowaniu i nie zżera tak dużo zasobów komputera. Jedyny duży minus, to wymagana obecność odpalonego hsserwera. Jest on niezbędny do prawidłowego działania bota.

link do ibota :

http://www.mpcforum.pl/forum/161-ibot-ribot/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...