Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Mam problem

SlawekSlawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Cały czas do mnie pisze ktoś i mnie wyzywa na WoT na pw. Mam problem z tym gościem nie chce mi dać spokoju. Jest to osoba z mojego otoczenia , tylko nie wiem kto to. Chciałbym ustalić kto to. W jaki sposób mogę odnależć tę osobę ? Za pomoc daję Kod promocyjny. Oto cała rozmowa która została zarejestrowana dziś około godz 21:55

bananek_mmm_wodzionka (21:53:02) siemka

bananek_mmm_wodzionka (21:53:12) halo

SlawoDeutschland (21:53:16) czesc

SlawoDeutschland (21:53:19) znamy sie ?

bananek_mmm_wodzionka (21:53:27) no pewnie......

bananek_mmm_wodzionka (21:53:30) ze nie

bananek_mmm_wodzionka (21:53:44) lubisz placki?

SlawoDeutschland (21:54:09) skad ty sie wzioles\as ? po co do mnie piszesz ?

bananek_mmm_wodzionka (21:54:38) a tak nawiasem mowiac to z tom zrosnietom brwiom wygladasz jak zulty chiniol

SlawoDeutschland (21:54:56) z kim rozmawiam ?

bananek_mmm_wodzionka (21:55:01) a nie sory pomylka

SlawoDeutschland (21:55:11) hmm... znajde Cie :)

bananek_mmm_wodzionka (21:55:17) ok

Opublikowano

Rzeczywiście zwyzywał cie tak ze idź z tym na policje, wnieś wniosek do najbliższego sądu rejonowego o znieważenie i oszczerstwa. Człowieku ogarnij się !! A po zatem jezeli juz tak bardzo czujesz sie dotknięty to zaraportuj tego kolesia

Ps: wracajac do pytanie Kontakty->Znajdz uzytkownika->(wpisujesz nick)Szukaj

Opublikowano

Rzeczywiście zwyzywał cie tak ze idź z tym na policje, wnieś wniosek do najbliższego sądu rejonowego o znieważenie i oszczerstwa. Człowieku ogarnij się !! A po zatem jezeli juz tak bardzo czujesz sie dotknięty to zaraportuj tego kolesia

Po 1: Nie jest to 1 taka sytuacja. Po 2: Jest to osoba z mojego otoczenia , wiele razy to już w szkole słyszałem. Po 3 Ta osoba znala moj nick. Po 4. Nie moge sie od niej uwolnic. Na Naszej Klasie jest identycznie. To nie ja powinienem się ogarniać. Ciekawe co byś ty zrobił gdybyś był tak cały czas nękany. Rano idę z tym na policje.
Opublikowano

To ci dobrze poradziłem z policja. A po zatem komu i na co NK :D. A jezeli słyszałes to w szkole to chyba sie nie problem domyslec kto to (kto cie neka w szkole) i mu spuscic porządny wpierdol jak na polaka przystało ??

Opublikowano

WOW takie rzeczy na forum, co my jasnowidze jesteśmy??? Skąd mamy wiedzieć jak do kogoś takiego dotrzeć? Kloss by pewnie takiego czegoś nie wykonał...

A tak na serio: Pomyśl kto to może być i popytaj się kolegów, czy wiedzą kto nosi taki nick. Musiałeś komuś podać swój - albo ta osoba/ te osoby lub ktoś komu przekazano tę informację od kogoś komu ty to powiedziałeś

Opublikowano

WOW takie rzeczy na forum, co my jasnowidze jesteśmy??? Skąd mamy wiedzieć jak do kogoś takiego dotrzeć? Kloss by pewnie takiego czegoś nie wykonał...

A tak na serio: Pomyśl kto to może być i popytaj się kolegów, czy wiedzą kto nosi taki nick. Musiałeś komuś podać swój - albo ta osoba/ te osoby lub ktoś komu przekazano tę informację od kogoś komu ty to powiedziałeś

Już wiem kto to jest. teraz to już jest sprawa policji. Ten koleś będzie bardzo zdziwiony
Opublikowano

Po 1 Wot nie może udzielić jego ip

Po 2 jak masz nick to jak to udowodnisz?

Po 3 żeby zabrać mu kompa muszą mieć lepszy powód niż domniemanie

1213o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...