Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] metin2 m2fish

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały błąd wgrałem blokadę 100% czyli plik dll itp potem ściągnąłem bypassa by misekantos zablokowałem logi , pliki i sterownik potem jak odpalam m2fish i bypassa napisałem G ( start gry ) uruchamia się metin2 potem jak m2fish się włancza ( 2 sec później od metina ) wyskakuje ten błąd z ???? ??? ??....

usunąłem folder metin2 i zrobiłem reinstal potem jak juz sie sciagnie i zaznaczam uruchom metin2 to wyskakuje blad numer 1 włanczam z folderu metin2.exe i zapomniałem zmienić rozmiar w config.exe wiec che zamknąć metin2 ale potem wusakuje blad numer 2 klikam ok i che zmienić rozmiar w config.exe ale jak wlanczam config.exe wyskakuje błąd numer 2. Potem przywróciłem folder i odblokowałem sterownik ale to nic nie dało nic.w

SS:

helpql.png

Opublikowano

Może użyj innej blokady hs?

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

a reinstal nie pomaga?

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

2x czytaj proszę napisalem to i tamto....

jewl zara sprawdze i dam edita

@edit nie działa a co masz na myśli " nowa wersja programu "?

Weteran
Opublikowano

Misiekantos wydał finalną wersję swojego bypassa.

Ty pewnie masz coś pogmatwane w rejestrze.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Usuń całego metina, zainstaluj jeszcze raz, spatchuj, wgraj fb i sprawdź czy działa. Jak działa to zrób kopię folderu i do kopii wgraj blokadę hs. Jeśli do miśka nie zadziała to spróbuj do oryginalnego folderu wgrać inną.

Opublikowano

up nie wygląda to za fajnie :) 17 dałeś uploa,a z virusem? mi działa setup tylko zobacz mój 1 post.... fajnie ze ktos usuwa posty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...