Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej SnD

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam pytanie przypadkiem za najmniej dedów też nie ma nagrody (btw. jak tak to zrób liste)

nn kiedy kurde kiedy ???

Cały czas wymagacie,0 szacunku za to że go zorganizowałem,cały czas pretensje i pretensje.Jeszcze chwile i to po prostu zamknę i koniec,bo już nie mam siły.

CZEKAMY NA CHARLIE

Opublikowano
Cały czas wymagacie,0 szacunku za to że go zorganizowałem,cały czas pretensje i pretensje

Nie pierdol ;D

Znasz moje zdanie.

Co do gry, powiem jedno beka w chuj xD

Się poryczali niektórzy xD

I ładna kosa na greyu poszła =D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dzis wszystko dla beki bo tamci nawet się nie postarali i nic nie grali .

Panowie zamykam dosoboty bo muszę to z maxem ogarnąć all,w sobote zagramy mecze wszystkie już i zakończymy to .

pzdr

DZIŚ panowie roma zrobie tak mniej więcej o 20;05.Nn masz zrobić tak że każdy ma być kto jest zapisany w Team u cb. pzdro

Opublikowano

Ale kurwa mi sie chce grac OMG :D Mam nadzieje, że teraz będzie ogarnięte. GZ DLA STRUCELA, ŻE WSZYSTKO OGARNAŁ!

52671550.jpg
Opublikowano
GZ DLA STRUCELA, ŻE WSZYSTKO OGARNAŁ!

Hu3 hu3 starałem mu się pomóc ;D

I się udało.

Mnie najbardziej wkurwia kwestia nagród..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jedno wielkie klamstwo .

Alpha dostaja w dupe to strucel i popel czy jak ,mu tam robia niby crash CA

odpalaja jakies hacki ( prawdopodobnie texturki )

I odrazu statystyki 12: 2

Nie pozwala wejsc wszystkim na TS tylko startuja wiec wszystko jest robione aby wygrala druzyna alfa.

Takze nie ma o co grac widocznie team ALPHA maja duzo warnow na MPC i glupkowatym turniejem chca sobie

zbic %.

Smiechu warte.

Dzis podc\zas gry wyrzucil 4 osoby z Alpha i wygrranej bravo nie zaliczyl ?

Wiec o co tu chodzi ?

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

To nie lepiej wam ustawić Join Mid Combat OFF ? Jeśli go zcrashowało nich ci wyśle plik debuga, który tworzy się w folderze CA.

Opublikowano

Pro turniej. Po przegranej i własnych wtopach wywalili strucla. Powiedzieli ze koniec turnieju. Wyniki ustawione, w ogóle nie realne wyniki. Podsumowując, jedyny wygrany team to ten w którym jest założyciel turnieju.

bez yt.

Opublikowano

Heh panowie ja mam wszystkie ss z gier, wrzucę je jutro,dziecko ?hm.. jak tak uważasz .Jak dla mnie dziś to jeden wielki FAIL...

Zrobimy tak że tylko co są na liście mają się jutro pojawić każda kolejna osoba kick .

Ja bym to wgl zakończył i tyle,sam nie ogarne tego.

Lenemu podziękujemy już i tyle.

up tylko to nie moja wina że mnie kicneli.

Wyniki ustawione z której strony ?

Opublikowano

Heh panowie ja mam wszystkie ss z gier, wrzucę je jutro,dziecko ?hm.. jak tak uważasz .Jak dla mnie dziś to jeden wielki FAIL...

Zrobimy tak że tylko co są na liście mają się jutro pojawić każda kolejna osoba kick .

Bo masz nieudczciwa wygrana ?

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Dziwne bo z tego co widze to wszechmoc ma o wiele zamalo kili. Nie bede wnikal w to dalej bo dla mnie jest to jedna wielka ustawka. Popol sam przyzna ze pierwszego dnia mial juz ponad 40 kili :)

bez yt.

Opublikowano

A mam ci pokazać ss wszechmocnego ?grał ku*wa 2 mecze tylko,nie licząc dzisiejszego .

KU*WA MAć ,zaraz to wrzucę..

I to że ja mam ku*wa 112 kili jest spowodowane tym że gram wszystkie mecze i chuj mnie to obchodzi że sobie myślicie że to jest ustawione.

MOże to zakończymy co ?I będzie spokój ..

Opublikowano

A mam ci pokazać ss wszechmocnego ?grał kurwa 2 mecze tylko,nie licząc dzisiejszego .

KURWA MAć ,zaraz to wrzucę..

I to że ja mam kurwa 112 kili jest spowodowane tym że gram wszystkie mecze i chuj mnie to obchodzi że sobie myślicie że to jest ustawione.

Pierwszego dnia gral tylko 4 ... wiec ogarnij twarz

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...