Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDOS ATAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto normalny wysyła sobie z kimś cd-keye przez PW na mpc?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Naucz się , ważnych rzeczy nie pisze się na forach itp . Jeżeli nawet Ci ukradli , to jest to twoja wina , masz od tego skype , gg , pocztę , gołębie .. Teraz bd płakał i się wysilał , a admini zamkną twój temat jednym kliknięciem . Odpuść sobie .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Skończcie spamować. Nudzi się? To wyjazd do książek. Wasz płacz i tak jest nie na miejscu, histeryzować sobie możecie na prywatnej wiadomości kokosza, a nie zaśmiecać forum swoimi dywagacjami. Żegnam ozięble.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Chcę? Człowieku, weź ty słownik w rękę, albo naucz się polskiego, bo z gramatyki to Ciebie jeszcze trzeba korepetytować. Dopiero potem możesz wziąć się za błyśnięcie wśród młodzieży.

DBY2M.png

Opublikowano

@Anony jeżeli taki kox , to udowodnij , np napisz coś na jego "O mnie " , zrób ssa z konta czy coś , bo pierdzielisz od rzeczy .

Opublikowano

Nie potrzeba żadnych ss'ów, niczego.

Wkrótce na konta kokosza wbije ktoś i zamknie forum.

A sprawa globali oraz pirackich plików zostanie zgłoszona na policję.

Mieliscie racje to kusicielka.

Pewna/y siebie a screena nie zrobi.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No tak, bo na koncie kokosza jest taki magiczny przycisk "Wyłącz forum", lol.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie potrzeba żadnych ss'ów, niczego.

Wkrótce na konta kokosza wbije ktoś i zamknie forum.

A sprawa globali oraz pirackich plików zostanie zgłoszona na policję.

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA O KURWA, ty sie chyba z dinozaurem na łby pozamieniałeś :F

Nie masz nic na globali :P + Policja to nie dla ciebie gimbusie, lepiej wyjdz z tego forum i przestań chejtować to pewnie ty na fb pisałeś tam ;x

Konta które "rzekomo" zostały skasowane nadal istnieją :F

OndteAw.png
Opublikowano

@Anony pierdolenie o szopenie ;] Nie masz żadnego potwierdzenia , forum na pewno nie zostanie zamknięte w najbliższym czasie ;]

A co do policji , to można iść , ale z atakiem ddos ;]

Opublikowano

Jest.

Wchodzisz w ACP i klikasz gimbusie xD

Chyba nie wiesz jak funkcjonuje forum.

Km5iG.png

Opublikowano

Wkrótce, ahah! To ponoć macie hasło do jego konta i nie możecie wbić? Jesteś dziwny.

DBY2M.png

Opublikowano

@Anony pierdolenie o szopenie ;] Nie masz żadnego potwierdzenia , forum na pewno nie zostanie zamknięte w najbliższym czasie ;]

A co do policji , to można iść , ale z atakiem ddos ;]

Idź, IP mam Niemieckie xD

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHA O KURWA, ty sie chyba z dinozaurem na łby pozamieniałeś :F

Nie masz nic na globali :P + Policja to nie dla ciebie gimbusie, lepiej wyjdz z tego forum i przestań chejtować to pewnie ty na fb pisałeś tam ;x

Konta które "rzekomo" zostały skasowane nadal istnieją :F

Konta skasował tamten typek, ja nie mam nic wspólnego z kasowaniem, ja tylko się bawiłem. ^_^

Opublikowano

Niom, z tym się @Anonymous Ghost zgodzę, ale z tym co odpierdalasz (chociaż nie wiem czy to ty) jest dziwne. Jaki masz powód? Rozumiem, for teh lulz, ale tu nie ma co niszczyć. Banda dzieci pytających o swoje sWeeEEt Poradniki i posty teraz chce się pociąć bo im posty znikły.

37214406810321282202.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...