Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wbić MOABA na FFA

DESTRAKSZYN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie dzisiaj powiem wam trochę o moim poglądzie jak wbić MOABA ( Nuke , Atomówkę )

Bronie

Wybór pozostawiam wam

Perki

Ten punkt też pozostawiam wam co preferujecie

Inne rzeczy

W tym punkcie proponuje wam użyć : Przenośnego radaru i Semtex/Granat odłamkowy/Nóż do rzucenia

Moje osobiste porady

Musimy objąć 1/4 mapy i znać resp przeciwników wtedy jest to 50% sukcesu , ale też musimy posiadać trochę ''skilla' bo bez tego bardzo ciężko jest wbić MOABA.

Możemy polegać również na sposobie "szczęście'' lecz w moim przypadku ten sposób jest ciężki np. mamy 20 killi ( MOAB od 23-24 killi jest ) cieszymy się bo w podświadomości wiemy że już wbijemy upragnionego killstreaka a tu nagle jakiś ''noob'' robi nam plecy ( na takie sytuacje nie ma rady ).Dziękuje myślę że poradnik będzie choć w małym stopniu przydatny.

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

Ma , jeżeli z zza rogu wyskoczy ci koleś , to nawet fart ci nie pomoże , jeżeli nie masz skilla

Ale my tu mowimy o respawnach a nie o normalnej rozgrywce

Jezeli jakis noob czeka na twoj resp i ma cie od poczatku na celowniku to nie masz szans

zaczym zorietujesz sie gdzie jestes to on juz dawno cie zabije.

Zreszta nie gram na FFA wole tradycyjny TDM Dominacje Z&Z

Opublikowano

co do poradniki to jest do bani. jedyna wazna informacja to rushujemy 1/4 mapki i musimy znac respy...... napisz jakimi bronmi sie najlepiej poslugiwac. nie wspomniales o seri specjalisty ktorej TYLKO na moaba uzywamy. rozpisz i popraw to i bedzie lajk

ARKADOS1.png

Opublikowano

co do poradniki to jest do bani. jedyna wazna informacja to rushujemy 1/4 mapki i musimy znac respy...... napisz jakimi bronmi sie najlepiej poslugiwac. nie wspomniales o seri specjalisty ktorej TYLKO na moaba uzywamy. rozpisz i popraw to i bedzie lajk

Broń każdy sam sobie wybiera czym mu się najlepiej gra , o specjaliście każdy wie ;)

1faa9l.png

|ProUser|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MOAB'a na FFA nie da się wbić :/ Są sami spawn killerzy wybieram ledwo co klasę i odrazu zabijają

MOABA na FFA da się wbić mogę ci podać przykład osoby która wbija MOABY codziennie. wejdź na YT i wpisz Loczek0123 :) Pozdrawiam.

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

MOABA na FFA da się wbić mogę ci podać przykład osoby która wbija MOABY codziennie. wejdź na YT i wpisz Loczek0123 :) Pozdrawiam.

Strzelec PRO - to przepis na MOAB ;> + ACR

Dla kogos kto lubi rushowac i nie celowac ciagle to Pewna Reka PRO jest bardziej oplacalna.

Powiem szczerze ze nie wiedzialem o takiej klasie ^ ^

Opublikowano

Po co odswierzasz ? skoro nikt tu nie pisze to znaczy ze nie jest potrzebny.

Uspokój się , zawsze komuś się ten temat przyda , zajmij się swoimi sprawami a nie nabijaniem postów.

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

Zaczynasz mnie juz wkur*iac. Odswiezasz cos co sie praktycznie nikomu nie przyda nawet najwiekszemu newbie. Jak napiszesz podstawowe klasy do grania wszystko o FFA rozne taktyki, perki I inne wazne rzeczy to to MOZE sie przyda. Wez popracuj nad poradnikiem a nie odswiezaj jak debil I licz na ,,lubie to,,

ARKADOS1.png

Opublikowano

Uspokój się , zawsze komuś się ten temat przyda , zajmij się swoimi sprawami a nie nabijaniem postów.

Po 1 Po co mam spamowac ? od 2k postow jest jakis bon zywnosciowy na 10 zl w biedronce ?

Po 2 Narazie swoich spraw nie mam opierdalam sie przed laptopem i krytykuje twoj zajebisty temat.

Po 3 Niewiedzialem ze jestem w takim stanie zeby sie uspokoic...

Po 4 Nikomu sie nie przyda no chyba ze jakis newbie nie wiedzial ze istnieje semtex

Opublikowano

Flame war , 5% dla pana wyżej , każdy ma prawo odświeżać swój temat , a autor nie robi tego co 24h więc nie widze przeciwskazań , a na głupie komentarze najlepiej nie odpowiadać bo obie strony z reguły cierpią. Proszę już nie drążyć tematu tego czy jest potrzebne czy nie.

Opublikowano

Flame war , 5% dla pana wyżej , każdy ma prawo odświeżać swój temat , a autor nie robi tego co 24h więc nie widze przeciwskazań , a na głupie komentarze najlepiej nie odpowiadać bo obie strony z reguły cierpią. Proszę już nie drążyć tematu tego czy jest potrzebne czy nie.

Twoj post jest nie na temat Wpisz sobie 5% kotku ;***

@Top bez spamu preferuje Granat dymny + Noz do rzucania 5 Moab pod rzad mialem w ten sposob.

Non problema , i will watch you...

Opublikowano

Raz mi się udał MOAB ale własnym sposobem , wg. mnie jest to zwykłe nabicie postów a nie próba nauczenia kogoś czegoś

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Raz mi się udał MOAB ale własnym sposobem , wg. mnie jest to zwykłe nabicie postów a nie próba nauczenia kogoś czegoś

Jest to mój sposób jak wbić MOABA , czytaj ze zrozumieniem , jak na razie widzę ty tu nabijasz posty...

Po co dajesz link do kanału Loczka ?

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

@up takie pytanko. Czy Tobie udalo sie kiedykolwiek wbic MOAB'a na FFa ?. zamiast pisac zbedne posty poprawilbys tego (Tu)T'a.

@Top, ja preferuje trophy bo rozpiepsza wszystko co na nas leci I tec. knife'a

ARKADOS1.png

Opublikowano

@up takie pytanko. Czy Tobie udalo sie kiedykolwiek wbic MOAB'a na FFa ?. zamiast pisac zbedne posty poprawilbys tego (Tu)T'a.

@Top, ja preferuje trophy bo rozpiepsza wszystko co na nas leci I tec. knife'a

Udało mi się , to powiedz co mam poprawić.

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

przykladowe klasy, perki do klas. wszystko o specjaliscie. napisz na czym polego FFA. dodaj jakiegos videotuta. badz kreatywny nooo....

ARKADOS1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...