Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Jak zarabiać kredyty i doświadczenie

SlawoDeutsch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś napiszę mini poradnik jak można szybko zdobywać doświadczenie i kredyty w grze World Of Tanks. Jest wiele sposobów

1. Czołg lekki

Czołgi lekkie są bardzo szybkie. Bardzo często gdy mamy Tier III Lub IV Losuje nas do bardzo wysokich Tierów i nie wiemy jak zarabiać.

Pierwszym sposobem jest Scout. Do tego jest nam potrzebny szybki czołg. Czyli lekki. Jedziemy na pełnym gazie do bazy przeciwnika i unikamy strzałów. Za to dostajemy doświadczenie.

2. Czołg Sredni

Czołgi średnie nie są szybkie ani wolne :)

Pierwszym sposobem na zarabianie jest: Zakupienie przyzwoitego czołgu w Tier V. Najlepszym rozwiązaniem na zarabienie jest PzIV I KW. Należy założyć najlepsze działo , Wieże i gąsienice. W tedy jest to kosa na zarabianie i szybko zdobędziesz Tigera.

3. Czołg Ciężki

Czołgi ciężkie są bardzo wolne , ale najlepiej się nimi zarabia.

Pierwszym sposobem jest Zakupienie czołgu ciężkiego zależy na jaki cię stać. Pierwsze kup Gąsienice , Wieże i działo , potem kolejność jest nie ważna. Czołgami tymi się zarabia najlepiej według mnie.

4. Konto Premium

Dzięki koncie premium otrzymujemy 50% więcej doświadczenia i kredytów z bitwy. Możemy też kupić za nie czołg , kupić miejsce w koszarach lub Wymienić na doświadczenie lub Kredyty.

Jest to poradnik dla osób które pierwszy raz grają w tę grę. Jest to mój pierwszy poradnik , proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Jak dla osób grających w grę po raz pierwszy to może być. Nikt kto ma większą ilość rozegranych bitew się do niego raczej nie będzie stosował, bo on i tak wie lepiej lub ma własne sposoby na kasę.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jak dla osób grających w grę po raz pierwszy to może być. Nikt kto ma większą ilość rozegranych bitew się do niego raczej nie będzie stosował, bo on i tak wie lepiej lub ma własne sposoby na kasę.

Zgadzam sie z tobą w 100%
Opublikowano

Mi sie nie przydało, myśle że 99% wie więcej niż tu opisałeś,następnym razem włóż wiecej pracy a napewno zyskasz duż olike,i komentarzy pozdrawiam

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Ale tak jest napisane najpierw kupić gąsienice,wieże i działo innaczej się nieda :P

i tu się z tobą nie zgodzę bo są czołgi na których nie potrzebujesz najpierw gąsek żeby zamontować działo czy armate, przykład : panther2 najpierw rozblokowałem wieże zamontowałem dłuższe 88 i dopiero na samym końcu gąski, tygrys na samym końcu gąski najpierw wieża potem działo i dopiero gąski, prawie to samo w kw-1s.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Taka Mała Sugestia Kw-1 kw-1s To Są Czołgi Ciężkie

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

To jest poradnik ? cholera myslalem ze czytam wypracowanie ktore nie jest na temat ....

Zero porad zero pomocy zero pomyslunku zero lika

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...