Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]FIFA 12

roxe532

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem czy w dobrym dziale ale sprawa wygląda tak :

Mam FIFA 12 : Gdy miałem win 7 na moim komputerze FIFA 12 działała bez problemu potem sformatowałem komputer i zainstalowałem win xp: FIFA 12 się wyłączała podczas samouczka więc poszperałem po internecie i znalazłem jakiś program, zainstalowałem go i FIFA 12 zaczęła normalnie działać tak jak na win 7 po 4 miesiącach zdecydowalem sie na formata komputera niestety sformatowałem ale zapomniałem jak ten program się nazywa i FIFA 12 znowu mi nie działa na win XP

(Sprawa wygląda tak Gdy włącze gre podczas samouczka gra sie wyłącza,(bez żadnego blędu) odrazu mówie sprzęt mam dobry bo FIFA 12 działała mi na tym PC po 2 FIFA 12 jest dobra i płyta nie jest porysowana po 3 potrzebuje tego programu mam nadzieje że ktoś wie o jaki mi chodzi po 4 żadne porady typu o rejestr. itp mi nie dzialają, zależy mi tylko na tym programie)

Z góry dzięki odwdzięcze się za to !!!

ROXE

64173041669300699661.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Zastosuj wzór

http://www.mpcforum.pl/topic/563732-obowizkowy-wzr-tematu-problemy-z-grami/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...