Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całkowite usuniecie podatku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten difa usuwa 3%`owy podatek.

Testowane i działa

This difference file has been created by IDA Pro

game_r2089M_32
0018BBEB: 1F 01
0018BBEC: 85 00
0018BBED: EB 00
0018BBEE: 51 00
0018BCE3: E8 B8
0018BCFF: E8 B8

Enjoy

Opublikowano

Sherer, napiszę tak jesteś po prostu mega stwór [ w pozytywnym znaczeniu tego słowa ] . Nie no na prawdę . Mi się na pewno przyda, nie wiem jak innym . Już masz ode mnie Like + duuuży szacun . :)

Opublikowano

Dziwne, że wszędzie jest ten podatek, chociaż na nic nie jest wykorzystywany... Domyślnie był on przeznaczony chyba do zbierania się go na skarb imperium, z którego monarcha brał kase na dodawanie bonusów podczas wojny królestw

Opublikowano

Czy przy sprzedawaniu itemów wyskakuje informacja, że 3% podatku zostało odebrane?

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

@Sunushi

Zobacz na ilość yang przed sprzedażą, następnie zobacz ile oferuje handlarz za sprzedawany przedmiot, sprzedaj go i zobacz ile yang dostałeś.

A ten tekst "Odebrano 3% podatku od sprzedaży" można zmienić np. na "Sprzedano.", albo "Sprzedałeś przedmiot.", "Handlarz cieszy się z nabytego przedmiotu.", różne... :P

screenshot_10.jpg

Opublikowano

a tak w ogóle po co to ? nie no dzięki za chęci +

I tak mało kto na to zwraca uwagę :P a ja nawet z tego korzystam :P

393.jpg

Opublikowano

@Sunushi

Zobacz na ilość yang przed sprzedażą, następnie zobacz ile oferuje handlarz za sprzedawany przedmiot, sprzedaj go i zobacz ile yang dostałeś.

A ten tekst "Odebrano 3% podatku od sprzedaży" można zmienić np. na "Sprzedano.", albo "Sprzedałeś przedmiot.", "Handlarz cieszy się z nabytego przedmiotu.", różne... :P

Chodziło mi o to, czy po wgraniu tego difa nadal wyskakuje ten tekst

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

to go zmien na "Ze względu na to że naszemu królestwu nie brakuje funduszy podatek nie będzie ściągany"

Zadałem pytanie czy tylko wyskakuje ten tekst a nie na co sobie go zmienić. Po Twojej wypowiedzi rozumiem, że tekst nadal wyskakuje, dzięki

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten difa usuwa 3%`owy podatek.

Testowane i działa

This difference file has been created by IDA Pro

game_r2089M_32
0018BBEB: 1F 01
0018BBEC: 85 00
0018BBED: EB 00
0018BBEE: 51 00
0018BCE3: E8 B8
0018BCFF: E8 B8

Enjoy

like.

@antywarn.

zrob diff na zmiane poziomu kolegi w pt z 30 na np 1 ; d

nie umieszczamy linków zewnętrznych.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Tworzysz nowy dokument textowy wklejasz do niego zawartosc difa z tematu, zapisujesz jako plik.dif ,wyciagasz swoje game na pulpit tak jak Nexicol wczesniej napisal,po czym pobierasz DifPatchera,wrzucasz do folderu DifPatchera oraz plik.dif , twoje game, klikasz na DifPatcher wybierasz plik.dif,wybierasz swoje game,odznaczasz 2 opcje ,rozpoczynasz sprawdzanie bajtow,wgrywanie difa,jesli bajty bd sie zgadzac dif zostanie prawidlowo wgrany,potem kopiujesz game wrzucasz nadajesz CHMODA 777 i gotowe.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...