Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko czy ta o to płyta http://www.ceneo.pl/4731283s pociągnie 4GB ramu 1600MHz? Bo jest taka sytuacja, że chcem dokupić ramu i mam obecnie 4GB 1333MHz Patriot i chcem dokupić jeszcze 4 GB ale nie wiem czy 1600 czy 1333MHz. Jeśli pod 1333MHz podepnę 1600MHz to jak to będzie chodziło i czy wgl ta płyta pociągnie płytę chciałem inną w sklepie ale dali mi taką... i muszę zmieniać

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Ramy najlepiej żeby były takie same. Masz Patrioty 1333MHz to kup Patrioty 1333MHz. Zresztą nawet jak byś kupił 1600MHz to płyta wymusza działanie 1333, bo to jest max, Płyta ta obsługuję 16GB Ram maxymalnie.

Opublikowano

Ok . Kupię 4GB 1333MHz Patriota a w wakacje planuje kupić fajną płytę asusa za 700zl to się kupie 12GB 1600MHz

Opublikowano

Intel i5 -760 2,8GHZ + trurbo bosst 3,4GHz ale i tak mam na 3,4GHz go

Opublikowano

Do tego starocia? Korzystniej cie wyjdzie sprzedać tego i5 razem z tą płytą co masz teraz i kupić i5 2500k + P67 Pro3 B3, niż inwestować w nie rozwijaną podstawkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...