Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Jak zhakować konto znając tylko pasy

LastWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema witam MPC dzisiaj pokaże wam jak można min. zhakować odzyskać konto znając tylko pasy np gdy nie mamy maila ani nie znamy odpowiedzi na sekretne pytanie

1. Po pierwsze nie pisać mi że nie działa bo działa sam mam konto od kumpla i kumpel podał mi tylko pasy i później zapomniał wszystkiego a ja odkryłem jak można to odzyskać.Dobra przechodzę do żeczy:

1.Po Pierwsze musimy zrobić konto na store.playspan.com/marketplace zarejestrować się tam

2.Po Drugie musimy zrobić tam 155 punktów jak ktoś chce więcej nie ma problemu tylko musi coś kupić na to konto które chce zhakować lub przypomnieć inne dane do konta.

3.Gdy kupiliśmy już coś na to konto piszemy do z8 do supportu po zalogowaniu klikamy support później

Web forum i tam wybieramy Account i Account Administration :

I tam wypełniacie co wiecie najlepiej zaznaczyć tam że chce się zmienić pytanie i hasło ponieważ później można zmienić maila

4.I musicie tam niżej napisać że nie paiętacie hasła itd (tylko po angielsku) jakąś historyjkę walnąć i czekać.Później poproszą was o kod z playspana pewnie podajecie i oni wam zmieniają co chcecie

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Niezłe rzeczy opowiadasz esperar. Support nawet by Ci jeszcze nie odpisał a Ty już, że dobry sposób i działa.

Jedno zasadnicze pytanie: Czy w tej bajce były smoki ? ^_^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up jak nie wierzysz to spróbuj

Wiedziałem że tak będzie następnym razem nie zrobię żadnego poradnika bo jakieś dziecko które nawet nie sprawdziło a się wypowiada i myśli że jest wielkim znawcą

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

Czy ja napisałem, że nie wierze ? NIE

Napisałem tylko, że to nie możliwe, żeby dla esperar'a tak szybko niby support odpisał ...

-.-

Z resztą nawet nie będę próbował bo swoje dane do konta znam

:)

@up po pierwsze nie dziecko ...

po drugie nie mam nic do twojego tuta tylko do nabijacza postów, który poleca coś czego nie mógł sprawdzić,

po trzecie odpowiedzi z supportu mogą przyjść minimum po 12h więc już skończmy tą dyskusję

:D

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up Kox Spam....

Tut dobry szczerze niewiedziałem o tym :)

Wielkie dzięki

1339148375-U575627.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Jak zhakować konto znając tylko pasy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...