Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Problem ] Kampania - misja Polowanie

matijuch259

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie ! Nie mogę przejść misji polowanie w kampanii. Gdy jestem przy tych ludziach co mam ich zdjąć rakietami P-Z to jak namierzam jest bomby poszły to i tak ich nie zdejmuję . Mam tak samo jak tutaj

[youtube.com] minuta 16:46. Jak zdejmę tych pierwszych to tamci mi się nie "usuwają".
978461552c0830b4.png
Opublikowano

Też tak miałem. Non stop waliłem w jednego typa i nie dało rady go zabić. Próbowałeś kilka razy przejść misję? Mnie tej sposób pomógł. Możesz też naprawić BF'a poprzez Origin.

7m9a.png

Opublikowano

Dużo razy to robiłeś? Naku**am 3 raz i nic !

Chyba z dwa razy. Pierwszy to jak się zwaliło, a drugi po restarcie gry. A próbowałeś całą misję, czy od ostatniego punktu zapisu? Na konsoli miałem w innej misji taki problem i okazało się, że źle zapisało w/w punk i przez to misja była nie do przejścia.

7m9a.png

Opublikowano

w/w punkt, chodzi o to, że źle zapisało wyżej wymieniony punkt, którym w mojej wypowiedzi był punkt zapisu. w/w używa się, jeśli nie chcemy stosować powtórzeń :). Restart gry w sensie wyłączenia i włączenia gry. Jesli nic nie pomaga, to zostaje naprawa przez Origin.

7m9a.png

Opublikowano

Mnie nic z tych rzeczy nie pomogło, nie ma co się łódzić, ja i kolega mieliśmy ten sam problem, wystarczyło ściągnąć save 100% i zaczać od następnej misji.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...