Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]Riven czy Ahri ?

GTS98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Riven vs. Ahri

Zależy mi na:

Dodatkowe informacje: Riven grałem parę razy i bardzo fajnie się bawiłem i całkiem nieźle mi szło. A Ahri nigdy nie grałem ale spodobała mi się ta postać . Gram głównie Top\'a i czasami Mid\'a .

Opublikowano

Riven to kwestia solo topa, natomiast Ahri mid.

Jeżeli lubisz AP to zdecydowanie bierz Ahri, ma dobry escape system, cc, w tf'ach sprawdza się bardzo dobrze.

Co do Riven to robisz ją troszkę pod tanka, a reszta na dmg i jedziesz.

Zależy co wolisz ;).

Opublikowano

2 postacie dobre do ucieczki, Riven prócz ulti wszystkie skille do ucieczki, stunuje przesuwa na E i odskakuje 3x, ale może też służyć do dogonienia przeciwnika, a ahri true dmg z kulki "serduszka" no i 3x skoki.

Polecam te 2 postacie, gdyż są na 2 różne linie solo top i mid.

https://www.youtube.com/watch?v=cTGQrA5HHIU

^ król ^

Opublikowano

Polecacie, ahri, miałem kilka razy na midzie i zawsze jakoś je zjadałem, nigdy ahri mnie nie ubiła 1vs1 ...

Bierz riven, ładne dmg, bez energii/many jak się ogarnie miło się nią fraguje.

Opublikowano

Ahri kontruje odrobinka armora u bruisera ,ale fakt ladnie sie nia pocina ,i jest ciekawa.

@up no ta Ahri slaba jest slaba?Na normalach nie licz na dobra ahri : o.Na lane phase do 6lvl nia trzeba wytrzymac jesli sie preferuje defensywna gre,wtedy z gorki.Ahri jak i riven sa bardzo ciekawe i bardzo milo sie nimi gra ,zalezy czy wolisz roamowac z mida czy farmic rivenka na topie i zniszczyc mid game

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...