Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][WL-OFF][CREATIVE][NO-PREMIUM]Electricraft!

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić nowy serwer Minecraft o nazwie Electricraft ! Serwer póki co, działa dzięki Hamachi, gdzie sieć pomieszcza tylko 5 osób, lecz będziemy się starać go rozbudowywać, aby pomieścił więcej graczy :) Na serwerze chodzi głównie o to, aby budować różne ciekawe mechanizmy, i aby naszym głównym przedmiotem którego będziemy używać był Redstone :P Na serwerze nie budujemy bezsensownych domków, lecz jak już to tylko z mechanizmami. Przez to, że będzie nas na razie tylko 5, możemy podejmować się wspólnych projektów :) Na serwerze każdy dostaje tryb Creative, lecz nie po to, aby niszczyć cudzą pracę, lecz po to, aby móc budować przeróżne mechanizmy! W przypadku tzn. griefowania nagradzamy gracza banem :D W Teamie na razie administratorem głównym jestem ja: Readous, oraz Qbaa. W przypadku jakichkolwiek problemów proszę pisać do nas :] Sieć hamachi: ...:Electricraft:... hasło: 12345 IP Serwera to: 5.8.239.107:25565 Serwer niestety nie zawsze będzie ON :/ Serdecznie zapraszam, gdyż nudzi mnie budowanie samemu w SP, a nie znalazłem jeszcze serwera na którym można by było tak swobodnie budować :) Na serwerze jest "Super Płaska Mapa" która, niestety jest nie zbyt głęboka, jeśli gracze będą woleli normalną, zamienimy ją :) Jeszcze raz zapraszam uczciwych i kulturalnych graczy. Podzielcie się swoimi mechanizmami!

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...