Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Olaf vs Pantheon vs Corki vs Nidalee

Koni_Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam Pantheona, dobre skille i jak złożysz to ładne ciśniesz innych.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Hmm Nidalee według mnie.

Z dzidy zabierasz pół HP, masz heala, transformacja w pumę i w niej nie zabiera nam many za skille, świetny escape system + passyw.

Budowniczy
Opublikowano

Olaf:

Postać AD bardzo dobra ma na początek przeważnie jak się potrafi grać duży DMG. Spowalnia praktycznie NONSTOP + ma Skilla +300 nieuchronnych Obrażeń.

Jest dobrym Junglerem ma Dobre ganki przez swoje dobre spowalnianie oraz DMG.

SoloTopa ogarnia bez problemu jeżeli się potrafi grać oczywiście.

Pantheon: Postać tak samo AD, Posiada ona Stuna oraz trafiam przeważnie na dobry DMG z jego Dzidy.

Corki: Tej postaci nie Polecam jest to postać Carry AP/AD kto jak woli jest trudną postacią i nie ma za dobrych skili + taki że ma ulti co chwilę.

Nidalee: Postać AP ma bardzo wysoki DMG ze swojego Q ( Rzut Dzidą) przy połowie wbitych lv tak 13 jak ktoś

ogarnia i jest dobry mecz wali po 500 ^^ , Dużo osób Focusuje tą postać bynajmniej jak ja nią gram wiele graczy zalicza ją również jako Support gdyż może uleczyć bardzo dużo HP swoim E.

Polecam Ci jak najbardziej Olafa nim na pewno nie raz będziesz miał dobre staty nie jest on trudną postacią.

Jeszcze Nidalee by uszła ale nią trzeba trochę pograć gdyż samemu mi nie zawsze idzie nią.

Pantheon ze względu na dobrego Stuna i inne skille.

Corki o nim zapomnij papier ;c

Ja bym wybrał pomiędzy Olafem a Pantheonem jeżeli chodzi o AD lub Offtanka, Jeżeli chcesz AP polecam Ci Nidalee.

Opublikowano

Tyle że nidalke można budować pod ad offtanka i jest o wiele lepsza niż ap.

Btw. Polecam nidalee.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Bardzo ciekawą postacią jest Phanteon.

Robisz skok, 3 skille (nie pamiętam jak się nazywa) potem 1 skill i gościu pada.

Poza tym ładne fragi można cisnąć ulti.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...