Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna do starego komputera

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emka. Mam cholernie słaby siedmioletni komputer na którym głównie za sprawą karty graficznej bardzo ciężko o grę w jakiekolwiek nowe tytuły. Być może w najbliższym czasie dostanę nowego, ale póki co muszę męczyć się z tym a bardzo chciałbym w końcu ukończyć Assassin's Creeda Brotherhood i zagrać w Revelations w którym mam aktualnie od 8 do 9 FPSów które często spadają. Komputer:

Intel Pentium 4 Prescott 3.06 GHz

nVidia 7300 LE

2GB RAM

płyta główna P5VD2-MX

Nie mam większych wymagań niż to, żeby wymienione gry nie przycinały się na najniższych ustawieniach, 30 FPS w zupełności mi wystarczy. Mogę wydać około 250zł na to. Z tego co wyczytałem w CPU-Z, mam PCI-Express.

fs_overall.png

Opublikowano

wiem, ale naprawdę nie mam póki co innego wyjścia. zaoszczędziłem sobie około 200zł i jestem skłonny wydać to na ten cel, tym bardziej że nowy komputer i tak byłby z budżetu rodziców.

fs_overall.png

Opublikowano

to zamówiłem 9600 gt, jak nie wejdzie to od biedy będzie mogło być do nowego komputera na jakiś czas.

fs_overall.png

Opublikowano

to zamówiłem 9600 gt, jak nie wejdzie to od biedy będzie mogło być do nowego komputera na jakiś czas.

To zbieraj bo teraz minimum 2500zł na PC idzie za to kupisz coś super ale to już nie ten post a ja nie chce warnów nazbierać :P Wrazie czego pisz na PW

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...