Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Weekendowe Eventy G1

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Eventy będą prowadzić: Custer, Jenkins
    07.04.2012
    Mapa: Havana
    Tryb: UO - 16 Graczy - Deathmatch
    Zasady: Każda klasa dozwolona- Używamy tylko i wyłącznie Animals Weapons-PX/Stastions dozwolone-Pojazdy niedozwolone.
    Nagrody:
    Zwycięski Team: 50k Dinarów
    Przegrany Team: 40k Dinarów
    08.04.2012
    Mapa: Alberon
    Tryb: UO- 16 Graczy - Deathmatch
    Zasady: Event jest tylko dla graczy z premium-Niedozwolone AW50F i AUG reszta broni na snajpera dozwolone- Używamy tylko postaci HT i Snajpera- Dozwolony 3/5/8 slot-Stations/Adrenalina/Stamina Dozwolone.Nagrody:
    Zwycięski Team: 50k Dinarów
    Przegrany Team: 40k Dinarów
    Uwaga:
    Nagrody zostaną rozdane w ciągu 72 godzin
    Można zdobyć tylko 1 nagrodę przez weekend, więc jak weźmiesz udział w 2 eventach, nie otrzymasz 2 nagród.
    Eventy odbywają się na każdym z serwerów po 1 razie, prócz serwerów pustych w danej chwili.
    Mianowicie:
    Middle East Server
    Italia Server
    Europe Server
    Nederland Server
    International Server
    Turkey vs Greece
    Deutschland_1 Server
    Europe_2 Server
    Deutschland_2 Server
    South America Server
    North America Server

Źródło www.warrock.com.pl

Opublikowano

Jednym słowem mówiąc wszystko prawie takie same ale ciekawe czy ktoś z mpc wbije na jakiś event ;p.Dla autora tematu lajk

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Kolejny się znalazł, zawsze robiłem takie tematy.... Co nie umiesz już sam wymyśleć swojego tematu, który będziesz aktualizował ? Zaraz będzie, że spam, ale mam to gdzieś, kradzież pomysłu i tyle ! Mój dział..

Opublikowano

@2up

HAHAHAHAHA !!!!!! Twój dział ? haha ; ) weź ty lepiej nic nie mów bo nie mogę tego słuchać ; ) Tak tak tak ukradłem Ci pomysł (NO CHYBA NIE) co już nie wolno nic dodać ? Gdzie jest napisane, że twój dział ? Prosze pokaż mi ^^

@gruzjer

Jak byś chciał wiedzieć matole to ja nie gram na hackach tylko robie je lub dodaje z innych for. A to już nie mój problem, że "Jako pierwszy zacząłeś dodawać takie info" mnie to pieści ; ) Dodaje boty, hacki dla innych ludzi, więc nie wtrącaj się :)

// już nie można nic dodać bo zawsze znajdzie się jakiś kretyn co temu zaprzeczy ? ^^ Prosze Cie

//I po co Ci to? ... || hackerX

Opublikowano

@up chyba nie rozumiesz o co mi chodzi... jako pierwszy zacząłem dodawać takie info, więc się nie wtrącaj do tego... Co sam nie umiesz se znaleźć pomysłu ?? Poza tym po co dodajesz takie informacje jak jeździsz na hackach...

Opublikowano

Gruzjer jesteś śmieszny...dziecko wyjdź na dwór a nie robisz problemy o coś takiego.Uśmiałem się:).

Mi się kilka razy udało wbić nie jest to takie trudne trzeba mieć taktyke;p xD

Mi się zawsze udawało dinary wygrać nic lepszego nie wygrałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...