Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MelonSlice [Survival] [24/7] [No Hamachi]

piotras8845

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logooxb.png

Typ: Survival

Adres IP: sv.melonslice.pl:8015

Status: status.png?ip=sv.melonslice.pl&port=8015

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

MrPiotras [Head Admin]

MrOgig [Moderator]

pluginy.png

Essentials

i inne

inne.png

Szukasz serwera z miła atmosferą? Administracja Ci pomoże, a nie oleje?

To taki serwer jest dla Ciebie !

Typ serwera to Survival, czyli komendy gracza to tylko:

/rules /time /online i /tell lub /msg

Gramy bez zabezpieczeń, cuboidów. Główne zadanie to przetrwać, wśród

graczy, tworzyć z nimi sojusze atakować grupowo innych graczy !

Na razie 10 slotów, ale będzie więcej !

Uprzedzamy ! Osoby posiadające jakiekolwiek cheaty, skrypty, niewłaściwe mody (xray) są od razu banowane !

Posiadamy plugin na x-ray ! Wiec od razu z góry mówię mod xray nie będzie działał !

Zapraszamy do gry ;]

Pokaż na co Cię stać !

Opublikowano

Serwer bez lagów lecz inni gracze strasznie niemili.

+

Brak lagów

Administracja aktywna

_

Niemili ludzie

trudno wyjśc ze spawnu

mapa cała w dziurach

Przez bugi ZAWSZE po wylogowaniu traci się przedmioty trzeba je shować

Przez bugi serwera można zawiesić się w powietrzu a po odbugowaniu umrzeć od upadku.

NIE POLECAM

Opublikowano

Serwer bez lagów lecz inni gracze strasznie niemili.

+

Brak lagów

Administracja aktywna

_

Niemili ludzie

trudno wyjśc ze spawnu

mapa cała w dziurach

Przez bugi ZAWSZE po wylogowaniu traci się przedmioty trzeba je shować

Przez bugi serwera można zawiesić się w powietrzu a po odbugowaniu umrzeć od upadku.

NIE POLECAM

Usprawiedliwienia:

niemili ludzie - niemili ludzie dla niesympatycznych graczy (wszyscy się dogadują, chodzą razem)

trudno wyjść ze spawnu - co w tym trudnego? bo nie rozumiem ;/

mapa cała w dziurach - a jak sobie wyobrażasz to? Ludzie kopią to zostają po nich dziury...

Na serwerze nie ma żadnych bugów

Widzę ty masz jakieś powikłane problemy. Żaden gracz nie skarżył się na cokolwiek.

A ty widzę jesteś jakimś świeżej daty , od tygodnia grającym w minecrafta człowiekiem ;]

Moja prozycja dla Ciebie.

Uchwycić sens tej gry, nastepnie singleplayer a dopiero spróbować zacząć grać na MultiPlayer

NIE ŻYCZĘ SOBIE TAKIE SPAWNA.

Od administracji żądasz aby wytłumaczyła Ci jak się gra. My powiedzieliśmy, że najpierw proponujemy abyś pograł/a na single player. Ale stwierdziłeś/aś, że tam też nic nie potrafisz i sobie nie radzisz.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , bardzo fajni gracze, taki typowy surwiwal , zapowiada sie dobra rozgrywka

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

Usprawiedliwienia:

niemili ludzie - niemili ludzie dla niesympatycznych graczy (wszyscy się dogadują, chodzą razem)

trudno wyjść ze spawnu - co w tym trudnego? bo nie rozumiem ;/

mapa cała w dziurach - a jak sobie wyobrażasz to? Ludzie kopią to zostają po nich dziury...

Na serwerze nie ma żadnych bugów

Widzę ty masz jakieś powikłane problemy. Żaden gracz nie skarżył się na cokolwiek.

A ty widzę jesteś jakimś świeżej daty , od tygodnia grającym w minecrafta człowiekiem ;]

Moja prozycja dla Ciebie.

Uchwycić sens tej gry, nastepnie singleplayer a dopiero spróbować zacząć grać na MultiPlayer

NIE ŻYCZĘ SOBIE TAKIE SPAWNA.

Od administracji żądasz aby wytłumaczyła Ci jak się gra. My powiedzieliśmy, że najpierw proponujemy abyś pograł/a na single player. Ale stwierdziłeś/aś, że tam też nic nie potrafisz i sobie nie radzisz.

Jeżeli według Ciebie po wylogowaniu się utrata itemów oraz zacinanie w 1miejscu (kilka osob tak ma) i jak postawisz np. cobblestone to wyskakuje drabinka to nie sa bugi? Wytocz mi z historii chociaż jeden chamski post oczywiście udowodniony screenem z logów :3

P.S. czy według was gdy podróżowałam zlagowała się i gra i pojawiłam się na jakimś wielkim drzewie i spadłam z niego nieruszając się? 2stacki węgla, 1 żelaza, złota płyta ze spawneru, 4kakao, zelazny set, zelazne narzędzia, 2siodła i wiele innych to nie jest "strata"? to były 3h grania na tym serwerze....

Opublikowano

Jak masz bugi to dlaczego tutaj piszesz ?

Od tego jest forum. I proponuję tam zajrzeć.

Możesz złożyć tam propozycję, co należy poprawić. A postów Ci nie będę wytaczał bo dzisiaj założyłeś konto więc wszystko wiadomo ;]

Jakoś kolega ToBe nie ma żadnych problemów. I jak powiedziałem wyżej, dyskusję proponuje przenieść na forum serwera, bo po to ono jest.

Jest to dział "Publikacja serwerów..." Czyli piszesz jestem za jestem przeciw i tyle ;)

A takie sprawy rozwiązujemy gdzie indziej. Ale dziękuję za poinformowanie mnie o bugach.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...