Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginy i Skrypty na własny serwer sampa 0.3d

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie poszukuję pluginów na serwer sampa 0.3d. Chodzi mi o pluginy na komendy, itp.

Podawajcie linki jak coś znajdziecie.

Opublikowano

Pluginy na komendy, mhm. Raczej skrypty. Sprecyzuj, czego szukasz - komend administratora, graczy, czy może całego gamemodu serwera? :)

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Chodzi mi o skrypny na komedny do graczy i adminów oraz jak je wgrać na serwa.

I jeszcze jak ustawić HedAdmina i admina na serwie?

Opublikowano

Do ustawienia poziomu uprawnień/rang na serwerze potrzebny jest odpowiedni skrypt. Logować się na administratora domyślnie możesz używając komendy /rcon login [hasło, które ustawiłeś w pliku config]. Skrypty znajdziesz na prawie każdym forum o pawn lub GTA. Nie mam teraz za dużo czasu, żeby wrzucić kilka i je zeskanować, dlatego poszukaj samemu. Aby wgrać skrypt na serwer, wrzuć plik z rozszerzeniem .amx do folderu filterscripts w swoim serwerze, a następnie zapisz jego nazwę w pliku konfiguracyjnym, w polu odpowiadającym właśnie za skrypty (filterscripts). Ważne jest, żeby zapisać samą nazwę pliku, nie dodając żadnych skrótów (rozszerzeń).

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...