Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka jest różnica pomiędzy plikami 2010 a 2011?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ;] jak już zauważyliście w temacie, mam pytanie dotyczące różnicy pomiędzy pliklami 2010 a 2011? Niektóre tematy, tak mi namąciły w bani, że nie wiem o co chodzi. :D Czy najlepiej zaczynać z tworzeniem prywatnych serwerow na czyściochu tzn. plikach schittiego?

Opublikowano

Taka że pliki SF2010 Mają więcej zabezpieczeń tak podobno mówią ;)

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

@UP ma rację ale liczy się np GAME dzięki niemu możesz mieć autopoty itp wszystkie nowości np pety ale i więcej możliwości w questach np zmiana nazwy

po prostu czym nowsze pliki i game itp tym lepiej i więcej funkcji

Opublikowano

Różnica pomiędzy plikami 2010 a 2011 jest jedynie taka, że w plikach 2011 nowe są jedynie pliki game w wersji 2089 i db w wersji 1866 bodajże... Reszta jest dokładnie taka sama jaka była po udostępnieniu ich w roku 2010 czy początku 2011, nie pamiętam dokładnie... Pomiędzy game 1775/1675 a 2089 czy jak kto tam woli mięło trochę rewizji, więc w tym nowszym jest o wiele więcej funkcji do zadań i ogólnie całokształt uległ lekkiej zmianie

Opublikowano

@up tak

a róznica jest taka że żadna

spolszczyli,dodali skrypty na padające logowanie i "niby odbugowali Mysql" <--- haha a czy mysql mozna zbugować Oo

no i dodali game, którego znaleźli na epvp edytowanego przez innego usera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...