Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bukkit][Dedyk][24/7][No-Premium][No-WL] SvDragoncraft [Survival + klany][Nieograniczone Sloty][VIP][Brak LWC]

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

36tl80082xxn_t.jpg

Siema.

Chciałbym zaprosić was na Serwer SvDragoncraft

Typ : Survival + Klany

Liczba slot : no limit

Moby : On

IP : survival.dragoncraft.pl:22522

Non-Premium

Dane maszyny :

6 Rdzeni

16GB RAM

Net 100MBit/s

Opis Serwera :

Serwer jest typu survival + klany co urozmaica rozrywkę o wiele rzeczy na przykład o magiczne kamienie ale to później ...

Zacznę więc od Klanów

Każdy gracz na serwerze może założyć własny klan z liczbą graczy , która nie będzie przekraczała 10 osób ale żeby klan został zatwierdzony potrzebne jest mu minimum 3 osoby , więc jeśli twój klan liczy już 3 osoby napisz /helpop Klan

Aby stworzyć klan użyj komendy /clan create TAG NAZWA

tag - będzie widoczny obok twojego nicku i będzie określał przynależność do klanu ...

nazwa - ona właśnie zostanie wyświetlona w spisie klanów

UWAGA tag i nazwę klanu można kolorować

Aby zaprosić kogoś do klanu wpisz

/clan invite nick_gracza

Jeśli gracz zatwierdzi zaproszenie do klanu będzie do niego przynależał ale nie będzie mógł teleportować się do siedziby klanu , aby mógł to zrobić należy go awansować komendą /clan trust nick

Aby wykopać gracza z klanu należy użyć komendy /clan kick nick

Aby ustawić siedzibę klanu do , której zaufani członkowie klanu będą mogli się teleportować należy użyć komendy /clan home set

UWAGA siedzibę klanu można ustawić tylko 1 raz

klany jaki i gracze bez klanu mogą zdobywać KDR czyli Kill to Death Ratio stosunek zabić do śmierci. Pokazuje on jak dobry w walce jest gracz/klan/leader klanu.

Aby sprawdzić listę osób klanie i kiedy ostatnio byli należy użyć komendy /clan roster

Aby sprawdzić listę klanów i ich KDR użyj komendy /clan list

Więcej komend znajdziesz pod komendą /clan

Teraz zabierzemy się za magiczne kamienie

Magiczne kamienie służą do takich rzeczy jak :

- ochrona naszych baz ~ Blok diamentu

- wyrzucania nas w powietrze ~ Coal Ore

- katapultowania nas ~ Iron Ore

- uzdrawiania nas i naszych itemów ~ Gold Ore

- Rażenia piorunem po ich dotknięciu ~ Lapis Lazuli Ore

służą również jako miny ~ Diamond Ore

UWAGA aby wydobyć np. Coal Ore lub Diamond Ore potrzebny jest kilof Silk touch , którego można stworzyć w Enchanting table lub kupić wraz z kontem VIP lub osobno

UWAGA Każdy gracz ma ograniczony limit bloków , jednak po zakupie konta VIP owy limit zostaje zwiększony więcej o tym na serwerze.

Dostępne rangi na serwerze to :

Emperor : Head Admin

Jedi Master : Admin

Guardian : Moderator

Sith + : VIP +

Sith : VIP

Padawan : Gracz

Zachęcamy również do kupna konta VIP na serwerze które umożliwia :

-Większy limit magicznych kamieni

- Dostęp do pokoju dla VIPów gdzie znajduję się enchanting table w najlepszym możliwym ułożeniu i skrzynka , którą możesz otworzyć jedynie TY

- Wyróżniający się nick na czacie

- Itemy :

~ 2 kilofy Silk Touch

~ 12 Diamond Ore

~ 14 Coal Ore

~ 16 Butelek exp'a

Uwaga konto VIP+ jest opisane na serwerze .

Sposoby kupna znajdują się na serwerze .

A oto spis magicznych kamieni

214w9ht.png

s4ElBud.png
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy ON? Jest po 16 ...

Nie przeczytałem komenta, że przekładacie na 16:30. Sry za spam.

Opublikowano

ja równiez chętnie pogram i nie moge się doczekać aż zostnie włączony. Niewiem czy zauważyliście ale źle napisaliście ip serwa bo chyba ma być s.dragoncraft.pl:22522

Opublikowano

Serwer godny uwagi, spawn pięknie rozbudowany.

Grę rozpoczynamy na statku, z którego możemy podziwiać zabudowania przy spawnie.

Admin zawsze obecny w razie problemów.

O serwer zadbano, napisano specjalne tłumaczenia.

9,5/10

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Serwer fajny tylko administracja nieogarnięta. Założyłem klan, wołałem adma chyba z 10 minut a on mnie nie słuchał i gadał z innymi, dopiero gdy zaczołem klnać wtedy mnie posłuchał, powiedziałem mu żeby mi zweryfikował klan a on "Nie wiem jak się weryfikuje klan i niechce wiedziać" .... 4/10

Opublikowano

Ja to napisalem. Ja sponsoruje serwer :) Mam na glowie swoj serwer, na survivalu dogladalem czy pluginy ok :) Tyle w temacie. Ja nie headadmin tylko sponsor wiec ogarniac nie musze :)

Musze zrobic statystyki na forum i multum rzeczy,np dzialy na forum z pomoca dla Was graczy survivala . Wiec prosze mi tu nie wyjezdzac z tekstami ze serwer do niczego :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

W serwer włożone jest wiele pracy i środków , więc zanim dacie negatywną ocenę zobaczcie wszystko na serwerze ^.^

s4ElBud.png
Opublikowano

Uwaga przepraszamy za problemy techniczne !

Zmuszeni jesteśmy wgrać backup'a z wczoraj co za tym idzie stracicie itemy lecz osoby , które na serwerze były najaktywniejsze otrzymają rekompensatę .

Przepraszamy !

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...