Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Far Cry 2

Diabloox27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mianowicie z tym że jeden z moich kumpli w Far Cry 2 zginął i to nie wiem jak jeżeli znacie kod albo coś co pozwoli mi go wskrzesić proszę o pomoc

Opublikowano

Kody prosto z Czarnego Lądu!
Do aktywacji któregokolwiek kodu potrzebujesz utworzyć skrót od pliku farcry2.exe. Przykładowo plik znajduje się w katalogu:
/Program Files/Ubisoft/Far Cry 2/bin/farcry2.exe
Następnie kilknij Prawym Przyciskiem Myszki (PPM) na skrócie i otwórz Właściwości. W polu Element Docelowy dopisz na końcu linijkę tekstu odpowiedzialną za konkretny kod. Dla przykładu prawidłowo zapisana linijka ścieżki docelowej z kodem na odblokowanie wszystkich broni oraz ich niezawodnością będzie wyglądać tak:
C:Program FilesUbisoftFar Cry 2binFarCry2.exe" -GameProfile_UnlimitedReliability 1 -GameProfile_AllWeaponsUnlock 1
-GameProfile_GodMode 1  -  Nieśmiertelność (Tylko po ukończeniu Samouczka)
-GameProfile_SkipIntroMovies 1  -  Brak Intra
-GameProfile_UnlimitedAmmo 1  -  Nieskończona amunicja (Tylko po ukończeniu Samouczka)
-GameProfile_UnlimitedReliability 1  -  Broń przestaje się zacinać.
-GameProfile_AllWeaponsUnlock 1  -  Odblokowuje wszystkie typy uzbrojenia (ale tylko jeżeli są dostępne w konkretnej części mapy)
--- --- ---
UWAGA:
- NIE UŻYWAJ KODU NA NIEŚMIERTELNOŚĆ ORAZ NIESKOŃCZONĄ AMUNICJĘ przed ukończeniem Samouczka (Tutorial). Tych ułatwień można użyć dopiero po dostarczeniu kasety do kościoła. Jeżeli zrobisz to wcześniej nie będziesz w stanie kontynuować gry.
- Kody były testowane na wersji 1.01
--- --- --- --- --- --- ---
.::DODATKOWE MISJE::.
W menu gry wybierz Additional Content, a następnie Promotion Code (Kod promocyjny) i wpisz:
6aPHuswe    -	 6 bonusowych misji
Cr34ufrE    -	 6 bonusowych misji
tr99pUkA    -	 6 dodatkowych misji
THaCupR4    -	 Sekretne misje
sa7eSUPR   -    Sekretne misje
tar3QuzU    -	 Sekretne misje
96CesuHu    -	 Bardziej rozbudowane misje
SpujeN7x    -	 Bardziej rozbudowane misje

- playa.pl

Zrodlo

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Swoją drogą, ma ktoś coś na latanie? Przechodzę całą grę bez kodów, ani nawet celownika ale jako snajper wkurza mnie brak dostępu do niektórych fajnych pozycji snajperskich. Dajcie jakiegoś Noclipa czy coś :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...