Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Odwołanie] Unbann dla _Maxiu_

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak.

Max nadal jest zbanowany.

W tym temacie piszą co innego :

http://www.mpcforum.pl/topic/599800-artmasxaa-maxiu/

iayq.jpg

lcso.jpg

emuv.jpg

To tyle.

Max prosi o unbann

Opublikowano

2xup jak wiesz te konto bylo tez tego 2 maxa a jako ze max dostal bana na maxiu to prosil zeby mu porzyc te konto i obaj mieli passy do konta. a co do tematu

wtf!? maniek napisal to co widac http://www.mpcforum.pl/topic/600874-unban-dla-maxiu/ na samym dole a temat w zbanowanych znowu on napisal http://www.mpcforum.pl/topic/599800-artmasxaa-maxiu/ i jesce nie ma unbana? no maniek cos ci nie idze

Opublikowano

no pzdr cemu mial by reklamowac forum inne jak charol na tego mod jak glupi ? i multi acc to brata....

ruscie tym muzgiem i pomyslice cemu mial by reklamowac forum jak kurna tyral na tego moda jak glupi jak juz napisalem... to wszytko kupy sie nie trzyma

larron wiem ale mam wyje*** :) polski nie jest juz moja 1 jezykiem do uczenia sie

Opublikowano

no pzdr cemu mial by reklamowac forum inne jak charol na tego mod jak glupi ? i multi acc to brata....

ruscie tym muzgiem i pomyslice cemu mial by reklamowac forum jak kurna tyral na tego moda jak glupi jak juz napisalem... to wszytko kupy sie nie trzyma

To zdanie też się kupy nie trzyma.

Przecież do Shadowlord robi sobie bekę z Maxa, wystarczy zbanować ostatnie IP, które wchodziło na jego konto.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednej sprawy, a mianowicie włamu na konto. Zabezpieczenie konta i dbanie o nie to chyba nasz prywatny interes. Jeśli nie zabezpieczymy konta dość dobrym hasłem to nie miejmy pretensji, że potem ktoś wykorzysta nasz błąd przeciwko nam. Oprócz hasła nie należy dawać innym haseł do konta. Kolejna sprawa to dbanie o czystość w systemie by nie było keyloggerów czy innych śmieci wykradających nasze dane.

Moim zdaniem włam na konto Maxia jest jego winą. Mi jakoś nikt ani razu nie włamał się na żadne konto.

Także wolałbym zapytać administrację o sprawdzenie logów z logowania na dane konto w danych dniach. Podajcie im IP z , których korzystał Maxiu i sytuacja powinna się wyjaśnić.

jqeuR.png

Opublikowano
Moim zdaniem włam na konto Maxia jest jego winą. Mi jakoś nikt ani razu nie włamał się na żadne konto.

Ale powinni userowi pomóc..a nie olać.

A kierzek najwidocznie nie rozumie , że Maxiu miał włam na acc.

Unbana mu dali , to by pewnie zmienił dane..

A jak to zrobi teraz oO

I jak mówił Max , unban to unban ;D

(btw.Max prosił o przekazanie , Save404 najs mem +5 ;D )

Odpowiedź Lenarta na ten temat , którą w 100% popieram :

Omek, szanuję Cie, ale teraz powiem Ci że to była najbardziej debilna decyzja na tym forum.

Pomyśl logicznie, chłopak tak zapierdalał na tego kidmoda, nie raz kandydował, specjalnie się zmienił, był niedorobionym dzieciakiem, które naskakuje na każdego, zmienił się na dużo lepsze, szanował innych, nie szukał żadnej zwady, był "ideałem" kida, pomocny, przyjazny, rozważny.

Swoje zadanie pełnił tak jak powinien, dostał tego wymarzonego Moda, o którego sam walczyłeś, i nie tylko Ty.

I serio myślisz że był by takim ignorantem? I poddał się dla jakiegoś idiotycznego forum o grafice?

Puknij się w łeb. I mam nadzieję że zrobisz co w Twojej mocy, aby odzyskał konto i stanowisko.

Propsy.

Opublikowano

Ale powinni userowi pomóc..a nie olać.

A kierzek najwidocznie nie rozumie , że Maxiu miał włam na acc.

Unbana mu dali , to by pewnie zmienił dane..

A jak to zrobi teraz oO

I jak mówił Max , unban to unban ;D

(btw.Max prosił o przekazanie , Save404 najs mem +5 ;D )

Dlatego zasugerowałem Wam abyście poprosili Maxia o podanie IP jakich używał i używa obecnie. Wtedy piszcie do administracji by sprawdzili czy podane IP Maxia są jako jedyne w logach logowania na konto czy też może znajdzie się inne.

jqeuR.png

Opublikowano

Ale max ma zmienne Ip.

Dla tego jest problem.

Chociaż jakieś tam się powtarza pewnie , więc..czekamy na kogoś z wyższej półki.

Opublikowano

Ale max ma zmienne Ip.

Dla tego jest problem.

Chociaż jakieś tam się powtarza pewnie , więc..czekamy na kogoś z wyższej półki.

Jak ma zmienne to dwa pierwsze człony IP są takie same, reszta się zmienia.

np. teraz ma 123.456.789.202

po zmianie będzie miał np. 123.456.633.214

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

No ktoś wypowie się tutaj z wyższej półki , czy już olaliście sprawe Maxa ?

Nie dość że unban miał być , to jeszcze...sam ban za co był ;/

Opublikowano

No co jest? Inne tematy z tego działu pozamykane/z odpowiedzią, a ten nie.

Chyba nie wiecie, kogo banujecie...

Kierzek.. chłopie... Przecież on dostał unbana i został uniewinniony.

Spinacie się między sobą i nie potraficie się dogadać.

Po jaką cholerę miałby pracować przez 2 lata a potem wszystko zjebać w 2 minuty?

Pomyślunku trochę.

Walczmy chociaż o Maxia, pokażmy, że razem możemy więcej, niż im się wydaje!

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Wredna pobawiła się trochę z informatyka.

Wszystkie IP, które dotyczyły konta Maxia posiadają tą samą nazwę hosta na dodatek były z tego samego regionu Polski.

Konto, z którego była napisana reklama posiada inną nazwę hostu, a co najważniejsze jest stałe.

Unban.

Edit:Maniek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...