Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Ban

Gość lukasz22126

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lukasz22126
Opublikowano

Witam, mam duży problem, odnośnie bana NA WŁASNYM SERWERZE. hostowanym na ownserver. Otóż przypadkiem dałem sobie bana przez amxmodmenu i nie mogę się odbanować wszelkie komendy wpisywane w konsoli na ownserver nie działają przez hlsw pokazuje że nie ma żadnych banów a na ftp nie ma plików banned.cfg ani listip czy jakoś tak.. nie jest to ban na nick, bo jak zmieniam to dalej wejść nie mogę, nie jest to ban na ip bo gdy odpalam hotspot shield dalej nie mogę wejść, a ukrywa on ip i na innych serwerach działa, mogę wejść. nie jest to ban na cfg bo gdy usuwam dalej nie mogę wejść... tym bardziej nie na steamid bo mam nonsteama.. proszę o pomoc, dodam, że restartowałem serwer po każdej wymienionej wyżej czynności.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Wyłączałem i włączałem i dalej to samo.

Opublikowano

Przeinstaluj CAŁY serwer. Może pomoże ;d

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Gość lukasz22126
Opublikowano

No ale bez przesady nie mam zamiaru wywalić całej pracy włożonej w serwer nie ma takiej opcji.

@Edit

jeśli dalej pisze że jest ban to musi to być gdzieś zapisane nie? gdzie to może być??

Opublikowano

To nie wiem, może skopiuj wszystkie pliki co masz w FTP, i wtedy przeinstaluj serwer, a jak będzie po wszystkim to wrzucisz? Chociaż to by było czasochłonne

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Gość lukasz22126
Opublikowano

Mam neta 1 mb.. zanim sciągnę wszystkie mapy, modele i inne to mnie szlag trafi a gorzej jeszcze z wrzuceniem ich ponownie na serwer, na serwie jest 70 map + modele zombie itd, odpada.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Próbowałem nie działa.

@Edit

Naprawiłem temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...