Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór telefonu

dawid9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru 2 smartfony oba po 300 zł nowe . Są to LG GT540 i Samsung I5700 , który jest lepszy ? I którego bardziej opłaca się brać ?

Opublikowano

Brałbym Samsunga, dlatego iż ma procka 800 MHz , LG ma o 200 mniej ale za to ma lepszego Androida.

Samsung to sprawdzona marka, LG to taka... no reklamówka :D

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Abonament czy kupujesz allegro ?

ani to ani to ,

a co do telefonu chciałbym , żeby gry działały chociażby Angry Birds , chciałbym też żeby była możliwość modyfikacji i jeszcze żeby miało wejśćie minijack

Opublikowano

Na Samsungu CI odpali, jest Android jest procek 800 MHz, więc odpali Ci.

@ Tak wgl. co Wy widzicie w tej grze ?:D

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Wez samsunga.Mój kolega ma tego lg i naprwade jest słaby.Ekran słabo reaguje oraz gry typu angry birds ścinaja sie.

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Naprawdę dla mnie ani jeden, ani drugi to nie jest rewelacja. Ja tam mam teraz telefon bez androida Nokie x03-02 półdotyk-półklawia i jestem zadowolny.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nie bierz żadnegoi z tych, miałem oby dwa lipne nie bierz będziesz żałować kup sobie inny

to podaj mi jakiś model z androidem , który mogę kupić za 300 zł , oczywyście nówka i nie allegro ;]

chyba bd brał Samsunga I5700 bo w porównaniu do GT 540 wypada lepiej

jeszcze jedno , nie tracąc gwarancji mógłbym updatowac i5700 do android 2.xx

Opublikowano

witam żadnego z tamtych telefonów nie kupiłem , ale mam zamiar kupić na allegro albo Xperie Neo V albo Live With Walkman różnica cenowa to tylko 100 zł . Który lepiej wybrać ?

Opublikowano

Neo V multimedia, gry itd., walkman do sportu bardzo wygodny, wytrzymały lecz mniej multimedialny. Uprawiasz dużo sportu i lubisz słuchać muzyki przy tym to walkman, gry multimedia itp. to neo v. Choć z własnych doświadczeń wiem, że tak naprawdę więcej będziesz słuchać muzyki niż grać na telefonie ;p.

Opublikowano

właśnie grać na telefonie bd ok 2 godz dziennie ( tak przewiduje ) a muzyki słucham dość często z tego co się orientuje Neo V to tylko wiekszy wyswietlacz

wie ktoś jak działa Onlive na androidy ?

Opublikowano

GT540. Dużo romów, obszerny dostęp do nich. Co wam po 800MHz, jak brak kernela o/c do niego? :) 600MHz zawsze wykręcisz na 870MHz(przypadek Galaxy Mini na Stockogenmod). 2 argument to taki, że nic wam nie da taktowanie, jak te same procki są, a dokładnie ARMv6.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...