Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z animacją w Call of Duty BlackOps

xSalsix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o animacje rzucania się podczas biegania (jak ktoś grał to wie o co mi chodzi :P ). Sprawa wygląda tak... Jak zainstalowałem tą grę to wszystko chodziło bez zarzutów ale miałem strasznie mało FPS'ów i nie mogłem znaleźć żadnych komend na ich zwiększenie więc ściągnąłem cfg z internetu... Wszystko chodziło fajnie ale po pewnym czasie zauważyłem , że wyłączyła mi sie ta animacja. Znacie może rozwiązanie tego problemu? Czy to można zmienić w ustawieniach , czy przez wpisanie komendy w consoli? Jeśli to przez komende w consoli to jaka to komenda? Z góry dzieki. Pzdr :)

Proszę pamiętać o prefixach Zaid

Opublikowano

Jeżeli 'animacji' nie ma - na pewno nie przez przypadek.

Ja gram na configu, na którym również nie ma tej 'animacji' i powiem Ci, że zdecydowanie to pomaga :)

Nie widzę więc sensu przywracania, chyba że do życia Ci to potrzebne :P

Możesz wywalić cały config z folderu i sprawdzić spójność plików, lub podmienić na starego konfiga :) - jeżeli na tejże 'animacji' Ci tak bardzo zależy ;)

@ chodzi Ci tylko o animację, czy o sam tzw. 'Skok' ?( w sensie, że rzuca się na podłogę, ale nie ma animacji, czy po prostu się nie 'rzuca' ?)

Opublikowano

chodzi o to że wg nie ma tego skoku tylko sie normalnie kładzie. ale powoli sie przywyczajam do tego wiec chyba zamkniemy temat ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...