Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Zajżyj proszę!

altern112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wczoraj zainstalowałem sobie cf`a i dzisiaj zagrałem tak 1 h potem wyłączyłęm i po paru min chciałem znowu włączyć ale nie mogłem

"Wyskoczył mi błąd C:\SG Interecitive\CrossFire\patcher_cf.exe Nazwa katalogu jest nie prawidłowa"

Szukałem rozwiązania na google ale nie znalazłem proszę o szybką pomoc :) i jak coś mam windows Vista

Będzie nagroda :D

Gość patrykkos
Opublikowano

Też tak miałem przed chwilą.

Wystarczyło, że pobrałem na nowo instalkę i pomogło (re-install nic nie dał)

:D

Opublikowano

Czyli co proponujesz zrobić?

Właśnie chciałem spróbować od nowa pobrać cf`a klikam juz crossfire_downloader.exe i ten sam błąd wyskoczył O-o

Opublikowano

Napisze krop po kroku co robiłem :D

1. Odintsalowałem

2 wszedłem w ten link co dałeś

3 Nacisnąłem download now

4 klikam na crossfire_downloader.exe i ten błąd co napisałem wyżej wyskakuje ;-/ nie mogę zainstalować

Gość patrykkos
Opublikowano

Przed chwilą zrobiłem tak jak ty i normalnie się pobiera gra a później instaluje i działa.

-.- nie wiem co jest w twoim przypadku.

Opublikowano

Omg odpal to przez patcher

Sama nazwa

"Wyskoczył mi błąd C:\SG Interecitive\CrossFire\patcher_cf.exe Nazwa katalogu jest nie prawidłowa" czyli nie może wyszukać pliku

Opublikowano

próbowałem właśnie też przez patchera_cf i ten sam błąd wyskoczył a jeśli ci chodzi żebym przez CrossFire EU wszedł to też nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...