Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] LT Gameanarchy

mikuss97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chciałem sobie zarobić na lt więc poszedłem do poradników dotyczące hacka ga czytam jak używać lt wszystko fajnie a tu nagle z komentarzy dowiaduje się że ten sposób już nie działa to skoro nie działa to po kiego to tam jest napiszcie tutaj jak go używać i ile gp się dostanie

Opublikowano

Gra się tylko na QR, a jak go używać to wpisujesz na chatcie gry /wep 190, później ustawiasz sobie Megakill'a na jakiś obojętny klawisz i później naciskając hotkey'a bijesz.

Opublikowano

a jakis sposob zeby nei kickowalo po 50-120 killach? bo widzialem ze inni robia po 3k killi i dalej graja dodam ze patrzylem na obydwa poradniki które sa w dziale poradniki na tym forum

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

a jakis sposob zeby nei kickowalo po 50-120 killach? bo widzialem ze inni robia po 3k killi i dalej graja dodam ze patrzylem na obydwa poradniki które sa w dziale poradniki na tym forum

I jeśli padło takie pytanie przeglądnełeś oba poradniki ;)

Słyszałem że są jakieś anty kicki do LT do pobrania ale musisz szukac po zagranicznych forach

Ew. Rob przerwe co 100 killi na LT i tyle

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...