Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Nowy patch

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

Siema xD wie ktos czy bedzie jakis patch ze zmianami takimi jak ostatnio?jha juz nie wyrabiam i sie wkurwilem ostro po wyzerowaniu gram tylko wsparciem i jetami. wbilem 15 gwiazdek wsparciem ale poprostu nie da sie nim teraz grac.ogolnie moim zdaniem zjebali rozgrywke.

Opublikowano

Jeśli chodzi o następny taki duży patch, to nie wiadomo, ale myślą nad wprowadzeniem takiego mini patcha który zmieniłby te rzeczy które nie podobają się graczom.

Opublikowano

Zapewne podczas nowego dodatku coś się pojawi, czyli w kwietniu.

@down

Nigdy nie chciałem i nie miałem zamiaru uchodzić za tuza, pomyliły mi się miesiące i tyle. Przepraszam.

Starego BF na pewno nie przywrócą.

Opublikowano

Tuzem intelektu to ty nie jesteś.

1. Teraz mamy w kwiecień, więc bardziej pasowałoby w tym miesiącu.

2. Pierwsze DLC ma się pojawić w czerwcu, a nie w tym miesiącu.

Żeby nie OT:

Pewnie przywrócą starego BF3.

Gość malutki688
Opublikowano

Tuzem intelektu to ty nie jesteś.

1. Teraz mamy w kwiecień, więc bardziej pasowałoby w tym miesiącu.

2. Pierwsze DLC ma się pojawić w czerwcu, a nie w tym miesiącu.

Żeby nie OT:

Pewnie przywrócą starego BF3.

mi tam najlepiej sie gralo przed patchami piechota:P

Opublikowano

Zmiany w aktualnym patchu :

? Upadki z małych wysokości nie będą kończyły się śmiercią gracza,

? Poprawiono przeskakiwanie przez niektóre przeszkody.

? Pociski czołgu oraz RPG natychmiastowo niszczą odrzutowce, śmigłowce zwiadowcze oraz szturmowe.

? Zlikwidowano problem przy namierzaniu celów które znajdują się blisko siebie. Teraz namierzanie nie powinno przeskakiwać z jednego celu na drugi automatycznie.

? Pociski namierzane laserowo mogą być teraz zmylone przez flary.

? Flary lepiej sobie radzą z rozpraszaniem pocisków, szczególnie dla śmigłowców.

? Wyeliminowano sytuację w której odrzutowce i śmigłowce nie odnosiły obrażeń przy ?zahaczaniu? o niektóre obiektami.

? Przy rozbiciu np. śmigłowca, pilotowi nie zostaną przyznane zabójstwa w drużynie, za śmierć pasażerów.

? Zderzenie śmigłowca z odrzutowcem będzie prowadzić do zniszczenia obu pojazdów.

? Od teraz możliwe jest zaznaczanie wrogów przez robota saperskiego.

? Unieruchomione pojazdy mają zwiększoną prędkość cofania, aby ucieczka była łatwiejsza.

? Dodano klakson do wszystkich jeepów.

? Czołgi nie mogą teraz wjeżdżać do wody oraz przejechać na mapie Wake Island z jednego brzegu na drugi kompletnie zanurzone.

? Radio, UGS, Soflam, MAV, robot saperski oraz moździerz powinny być łatwiejsze przy rozstawianiu.

? MAV nie może być już użyty jako winda.

? Nóż może zostać użyty do zniszczenia sprzętu wroga.

? Miny zostają po śmierci gracza. Jeśli gracz rozłoży więcej niż 6 min, poprzednia mina zostanie usunięta z gry.

? Claymory utrzymują się przez 5 sekund od śmierci ich właściciela. Maksymalnie można rozstawić 2 claymory.

? Zmniejszono liczbę posiadanych rakiet do wyrzutni SMAW i RPG z 5 do 4. Więcej można uzyskać tylko przez odpowiednią specjalizację.

? Moździerz nie może zostać rozstawiony w strefie, która jest niedostępna dla przeciwnej drużyny.

Nowy gracz BF3 !

81773245630464548719.jpg

Chcesz zagrać w BF3?

Pisz na origin : fanatyk321

^ Pacz w spoiler :)^

Gość malutki688
Opublikowano

no i na *huj to wkleiles?> wiem co wprowadzili za zmiany...

Opublikowano

Dla mnie ten patch zjebał ostro grę :/. Teraz pojazdy PLOT rakietami czesto nie trafiaja odrzutowcow ;/. Wczesniej rakiety byly fajne, a teraz to jakis horror .. 1 na 20 rakiet moze trafi w niego. Od razu mówię, że posyłam pierw jedną by wyrzucił flary a potem wrzucam drugąjak flary znikna. Zawsze to dzialalo i uszkadzalem odrzutowce.

Jeszcze te nowe wydanie gry z pakietem odblokowan tez jest nie fair. Niech nam tez odblokuja zalosne kretyny z EA.

Juz nigdy nie kupie gier z EA.

jqeuR.png

Gość malutki688
Opublikowano

akurat dobrze bo te naprowaDZNE RAKIETY BYLY OSTOR ZNUBIONE I OP sry za cpas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...