Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Bendzie Platny?

lol4432

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie czy sroking bendzie platny ??

SROKing will become fully PayToUse since September 14th.

Pay2use: From Sep 14th 12:00 p.m, Sroking will become pay2use(except Triple SROKing\QuestHelper\Skill calculator).

12 hours Trial: From Sep 14th 12:00 p.m, All players’ characters will get a trial chance which last for 12 hours in total,(more details…)

Promotion: To smoother the charging process,we will launching the some activities.(more details)

New cards & packs:SROking feature packs have made some adjustment, SROking cards face value has changed also, as follow(more details

Opublikowano

Ja wam powiem tak jeżeli ja jeszcze boce srokingiem czyli ostatni miech to nic nie będzie płatne ja skocze bocić dowiedza się że Master juz nie boci to będzie płatny :) tyle odemnie

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

mi się wydaje że nie bedzie platny dlatego ze np jak by byl platny to by ludzie nie kupowali srokinga dlatego ze sbot jest 100% lepszy od srokinga to by woleli oplacic sbota tak jak ja ^^

-->98lvl KiSSpsychoPL.pnghardkor.jpg

Opublikowano

no sbota nie można teraz kupic bo jest sprzedaż zamknięta ;], sam używam SROkinga jak wprowdzą jego płatną wersje poprostu przrzuce się na ibota, który jest leprzy ;] podobno xD

Opublikowano
nie może być płatny przynajmniej na razie, wiecie ile osób będzie płacić? Z całego świata Silkroad może z 10 max.

max 10 polakow.

Juz teraz na forum srokinga ludzie pisza ze wykupuja bota na miesiac. Wiec zdziwilbys sie ile ludzi to wykupi.

Opublikowano

tu ma racje Nicoc dlatego że może nie używali sbota i innych botów i nie wiedzą że sroking jak jest płatny to jest śmieć nie bot

-->98lvl KiSSpsychoPL.pnghardkor.jpg

Opublikowano

moim zdaniem sroking nie powinien być płatny ponieważ sbot, Isrobot są dużo lepsze i ludzie woleli by ich ale chociaż te 10 osob które kupi srokinga to zawsze dla nich jakiś zysk no nie ? przeciez jak zrobi sie płatny to nikt nie będzie gadał kolegą "ej sroking jest dobry i jest za free " itp. itd. i to będzie koniec z popularności SROkinga co prawie żadnych zysków nie daje xDm tyle z mojej strony.

@Edit HOT NEWS !!!! musze wam powiedzieć że sroking narazie będzie darmowy i W TEJ CHWILI jest też tylko jak chcesz botować 6 charami musisz zapłacić xDDD

P.S. Jestem dyslektykiem xD

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

wlasnie odpalam bota, widze ze mozna za free 3 klienty odpalic. To jest pewne.

Ale czy będę na nich mógł botować? czy za bota trzeba już bulić?

PS: Pytam bo zanim wbije na serwa to minie pare godzin... i wolałbym od razu włączyć innego bota niż się przekonać że jednak nici z bocenia i odpalac silka od nowa...

Opublikowano

Ja jak rano wbiłem to ustawiłem spota wszystko elegancko ale jak klikam Startuj Bota (czy coś takiego xD ) to wyskakiwała mi jakaś tabelka i nie chciał zacząć poprawnie funkcjonować ...

Co zrobić ?

MyrdeK już 70 lvl i nadal rośnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...