Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kurozialna część

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Dawno nie grałem w TF'a i dostałem skrzynkę . I są tam jakieś kurozialne części . Co to takiego ?

giphy.gif

Opublikowano

Dobra mam nadzieje że jeśteś nowy (jak nie to totalny face plam) ale ok chodzi o to że morzez sobie kupic klucz ze sklepu mann.co i wtedy otwierasz ta skrzynke i moze ci wypasc jeden z tych przedmiotow ktore sa na liscie jest to losowanie wiec nie licz ze wypadnie ci to co chcesz :P

Jeśli pomogłem daj + ;)

Opublikowano

Dobra mam nadzieje że jeśteś nowy (jak nie to totalny face plam) ale ok chodzi o to że morzez sobie kupic klucz ze sklepu mann.co i wtedy otwierasz ta skrzynke i moze ci wypasc jeden z tych przedmiotow ktore sa na liscie jest to losowanie wiec nie licz ze wypadnie ci to co chcesz :P

On się pyta co to jest, a Ty mu mówisz jak to zdobyć, teraz mogę zrobić tego Twojego totalnego facepalma.

PS.Popracuj nad pismem.

@topic

Jest to dodatek do broni, który powoduje naliczanie zabójstw/zniszczeń (w zależności od rodzaju tej części kuriozalnej).

Są m.in:

-Zabici strzałami w głowę

-Odbite pociski (pyra, tyczy się wszystkiego)

-Zabici w powietrzu

Są one z tego co pamiętam w skrzynce #41 albo #42 czyli tych najnowszych.

Aby je dodać, klikasz na jeden z nich, następnie klikasz "Użyj" (coś takiego) i wybierasz sobie broń na którą chcesz to przenieść.

Nie jestem pewny tylko czy możesz to dodać do zwykłych broni, do strange (kuriozum) broni na pewno.

Opublikowano

Nie o to chodzi :)

On się pyta co to jest, a Ty mu mówisz jak to zdobyć, teraz mogę zrobić tego Twojego totalnego facepalma.

PS.Popracuj nad pismem.

@topic

Jest to dodatek do broni, który powoduje naliczanie zabójstw/zniszczeń (w zależności od rodzaju tej części kuriozalnej).

Są m.in:

-Zabici strzałami w głowę

-Odbite pociski (pyra, tyczy się wszystkiego)

-Zabici w powietrzu

Są one z tego co pamiętam w skrzynce #41 albo #42 czyli tych najnowszych.

Aby je dodać, klikasz na jeden z nich, następnie klikasz "Użyj" (coś takiego) i wybierasz sobie broń na którą chcesz to przenieść.

Nie jestem pewny tylko czy możesz to dodać do zwykłych broni, do strange (kuriozum) broni na pewno.

Dzięki ! Masz lajka temat cls

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...